Agenda


September 2019

* Niemandsland
   Maandag 16/9
   van 10.00-13.30 uur
   (één dagdeel)

* Draagkracht Geluk
  Maandag 23/9
   10.00-13.30 uur
   (één dagdeel)

Oktober 2019

* Draagkracht Geluk
  Zaterdag 5/10
   13.30-17.00 uur
   (één dagdeel)

* Manifestatiekracht
  Zaterdagmiddag
   12/10 &  26/10
  13.30-17.00 uur
   (twee dagdelen)

* Niemandsland
   Maandag 14/10
   van 10.00-13.30 uur
   (één dagdeel)

* HIP
  Maandag 21/10
  van 10.00-13.30 uur
   (één dagdeel)
  

Agenda


Juli 2019

*
Niemandsland
   zaterdag 06 juli
   van 13.30-17.00 uur
  

genda


Juli 2019

*
Niemandsland
   zaterdag 06 juli
   van 13.30-17.00 uur
  

Playshop 4: Draagkracht voor Geluk  

Ben jij voorbereid op de Manifestatie van jouw Droom?

Eindelijk! Je Wezenlijke Droom klopt aan je deur, je doet de deur open en voor je staat je Wezenlijke Droom in vol ornaat…. Een Droom die wellicht voor je omgeving onvoorstelbaar en niet realistisch is en misschien zelfs angst oproept bij hen ….  

De Droom is voorbij, de Realiteit die jij zo Wezenlijk gewenst hebt is gemanifesteerd; de afgestemde partner of geld om te leven zoals jij voor ogen hebt, om te doen wat je altijd al gewild hebt of de mogelijkheid om je gezondheid te verbeteren op jouw Eigen Wijze ….

En dan?

Uiteraard ben je ontzettend blij! En vreemd genoeg merkt je misschien ook op, dat iets in jou heel goed is in Dromen, het voorstellen van hoe het zou zijn, maar dat de manifestatie van je droom je uit je evenwicht brengt. En uit je evenwicht zijn, roept oude emoties en oude (gedrags-)patronen op, die niet passen bij je nieuwe realiteit.

In ons leven hebben wij vooral geleerd om te overleven in een niet ideale wereld en dito leef omstandigheden. We zijn daar heel goed in en hebben hoop en dromen gebruikt om het vol te houden, totdat ….. In ons leven hebben we eigenlijk nooit geleerd om volledig te geloven in het positieve wat zich voordeed, we moesten immers altijd rekening houden met teleurstelling. En dat zit goed geprogrammeerd in ons systeem; teleurstellingen voorkomen.

In een wereld waarin Innerlijke Kracht gelabeld wordt als “arrogant” of “opportunistisch” en afgewezen wordt en tevens de conditionering van gehoorzaamheid aan opgelegde normen en waarden wordt gestimuleerd en gewaardeerd, is het logisch dat we allemaal een interne waakhond hebben ontwikkeld. Deze waakhond slaat aan wanneer we “ondeugend” zijn en buiten de verwachtingen gaan van ons leefsysteem (gezin, relatie, baan, bedrijf, buurt, school, familie, vrienden club, etc.) en zorgt ervoor dat we binnen de verwachtingen van het systeem blijven functioneren. Hierdoor houdt de innerlijke waakhond (ook wel Overlevingsstrategie genoemd) ons voor ons gevoelveilig binnen het systeem. Het systeem houdt tevens de innerlijke waakhond via diverse signalen alert.

Wanneer onze Wezenlijke Droom zich tastbaar manifesteert, dan wordt ook onze interne waakhond wakker en slaat alarm…. Dat geeft een hoop innerlijke onrust. Hoe nu verder?

In de Playshop Draagkracht voor Geluk besteden we aandacht het Reptielenbrein en aan de verschillende overlevingsstrategieën. Het zijn gedragspatronen en denkpatronen die voor onszelf doorgaans heel normaal en vertrouwd zijn; “zo ben ik nu eenmaal”, “dit is mijn karakter”, “ik lijk op mijn vader, die deed het ook zo”. Het maakt onderdeel uit van onze Persoonlijkheid.

Je krijgt inzicht in de overlevingsstrategie waarin jij je herkent en wat deze overlevings-strategie nodig heeft om te transformeren naar een gezonde alertheid.

Jouw Zelf neemt weer de touwtjes in handen en creëert een compassievolle samenwerking met de gezonde alertheid.

Het Resultaat is een toename van je Draagkracht voor Geluk.

Datum:
Zie de Agenda rechts op deze pagina.
(Neem eventueel je eigen lunch mee)

Investering:

De playshop bestaat uit een ochtend of middag van 3,5 uur met een kleine groep deelnemers zodat allen ruimte krijgen voor persoonlijke aandacht.

Particulier: € 49,- incl 21% btw
Zakelijk    : € 49,- ex. 21% btw

Aanmelden en betalen:

Via onze webwinkel HI Art kun je je Deelname Voucher bestellen.

Deelname voucher bestellen.


Mobiel: NUL-ZES-44511-ACHT-60
Email Jolande.

Annuleren

Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de ‘play’shop  Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Daarna ben je gehouden de factuur te betalen.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.


Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact