Agenda

Augustus

Loskoppelen Script
- Zaterdag 15/8
  13.30-17.00 uur
  (één dagdeel)

HIP
Maandag 17/8
10.00-17.00 uur
(één dagdeel)

Niemandsland
Maandag 24/8
10.00-17.00 uur
(één dagdeel)

Draagkracht Geluk
Zaterdag 29/8
13.30 - 17.00 uur
(één dagdeel)

September

Manifestatiekracht
Zat. 5/9 & 19/9
13.30-17.00 uur
(twee dagdelen)

  

Agenda


Juli 2019

*
Niemandsland
   zaterdag 06 juli
   van 13.30-17.00 uur
  

Agenda

Binnenkort weer nieuwe
data beschikbaar.

Are YOU still waiting for
‘The Event’?

YOU are The Event!


Aanbeveling van de juf:
“Een enorm succes,
ik gun ieder kind een
Pitje Organite!”


Playshop Draagkracht voor Geluk  

Voorbereiding op de Manifestatie van jouw Droom!

Doel

Eindelijk! Jouw Wezenlijke Droom (of het nu groot of klein is) klopt aan jouw deur, je doet de deur open en voor je staat jouw Wezenlijke Droom in vol ornaat. Een Droom die wellicht voor je omgeving onvoorstelbaar en nog onrealistisch is en wellicht zelfs wat angst oproept bij hen omdat je niet meer bent aan wie zij gewend waren.

Maar dan is het dromen voorbij. De Realiteit die jij zo Wezenlijk gewenst hebt is gemanifesteerd: de afgestemde partner, het geld om te leven zoals jij voor ogen hebt, om te doen wat je altijd al gewild hebt of de mogelijkheid om je gezondheid te verbeteren op jouw Eigen Wijze. En dan?

Uiteraard ben je ontzettend blij! Je hebt ervaren dat je heel goed bent in Dromen (het voorstellen van hoe het zou zijn) en het realiseren ervan. Echter nu kan je wellicht zien/voelen dat de manifestatie van jouw droom je onverwacht toch nog in meer of mindere mate uit jouw evenwicht brengt. En uit je evenwicht zijn, roept in veel gevallen oude gevoelens en oude (gedrags-)patronen op, die totaal niet passen bij jouw nieuwe realiteit.

Bedenk dat wij in ons leven vooral geleerd hebben om te overleven in een ver van verre ideale wereld en dito leefomstandigheden. We zijn daar heel goed in geworden (overleven) en hebben hoop en dromen gebruikt om het vol te houden. Bovendien hebben we in ons leven eigenlijk nooit geleerd om volledig te geloven in het positieve dat zich voordoet of zou kunnen voordoen. We moesten immers altijd rekening houden met de mogelijke teleurstelling (en met mensen die ons daarvoor wilden beschermen). En als gevolg, zit gebeiteld (goed geprogrammeerd) in ons systeem: Voorkom teleurstellingen!

In een wereld waarin zowel Innerlijke Kracht gelabeld wordt als “arrogant” of “opportunistisch” en afgewezen wordt (soms zelfs ook door naasten) als de conditionering van gehoorzaamheid aan opgelegde normen en waarden wordt gestimuleerd en gewaardeerd, is het logisch dat we allemaal een interne waakhond (een ander soort gatekeeper) hebben ontwikkeld. Deze waakhond, ook wel overlevingsstrategie genoemd, slaat aan wanneer we “ondeugend” zijn door buiten de verwachtingen te gaan van ons leefsysteem (gezin, relatie, baan, bedrijf, buurt, school, familie, vriendenclub, etc.) en zorgt ervoor dat we binnen de verwachtingen van het systeem blijven functioneren. Hierdoor houdt de innerlijke waakhond ons voor ons gevoel veilig binnen het systeem. Het systeem (de Matrix) houdt tevens deze innerlijke waakhond en andere gatekeepers via diverse signalen alert. Wanneer jouw Wezenlijke Droom zich tastbaar manifesteert, dan wordt ook meestal jouw interne waakhond wakker en slaat alarm met alle gevolgen van dien. Deze workshop gaat in op deze innerlijk waakhond en hoe je die kunt temmen.

Voor wie?

Mensen die voelen dat hun Wezenlijke Droom (bijna) uitkomt, maar net nog even wat extra’s nodig hebben om met de Interne Waakhond (overlevingsstrategieën) om te kunnen gaan zijn van harte welkom op deze Playshop.

Wat kan je verwachten?

In deze Playshop besteden we aandacht aan het Reptielenbrein en aan de verschillende overlevingsstrategieën. Het zijn gedragspatronen en denkpatronen die voor onszelf doorgaans heel normaal en vertrouwd zijn; “zo ben ik nu eenmaal”, “dit is mijn karakter”, “ik lijk op mijn vader, die deed het ook zo”. Het maakt onderdeel uit van onze Persoonlijkheid.

Je krijgt inzicht in de overlevingsstrategie waarin jij je herkent en wat deze overlevingsstrategie nodig heeft om te transformeren naar een gezonde alertheid. Hierdoor neemt Jouw Zelf weer de touwtjes in handen en creëert een compassievolle samenwerking met de gezonde alertheid.

Het resultaat is dan ook een toename van je Draagkracht voor Geluk.

De Playshop vindt plaats in een kleine groep (maximaal 4 personen) zodat allen ruimte krijgen voor persoonlijke aandacht.

Praktisch

Data: Zie de Agenda rechts op deze pagina.

Investering: De Playshop bestaat uit een dagdeel van 3,5 uur en de kosten zijn
voor Particulier: € 75 (incl. 21% BTW) en voor ZZP’er (zijnde bedrijfskosten) € 85 (excl. BTW).

Voor MKB-bedrijven hanteren wij een offerte op maat met prijsopgaaf. Neem hiervoor contact met ons op. Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.

Aanmelden en betalen:

Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelname-voucher te bestellen (tegelijk jouw factuur).

Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.


Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.


Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact
Home EN_Home