Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact

In de loop van 2018 is HI Art in Beweging ontstaan, omdat een voorwerp wat ons aanspreekt ons kan helpen herinneren en ons energieveld kan ondersteunen, of omdat we gewoon genieten van mooie dingen is. Een spelen met de beweging van acrylverf en stofjes die Jolande verwerkt tot Kunst-Werkjes en knuffelpopjes, als Her-Innering aan de Bron Frequentie die wij Zijn.

Jolande: “Ik maak al jaren antroposofische knuffelpopjes met veel liefde en de frequentie vanuit de Bronwereld. Ik noem ze Pitje. Enthousiaste en verbaasde reacties over het kalmerende effect van deze Pitjes op de baby's en kinderen van de ouders. Een familielid gaf ze als kraamcadeau aan diverse jonge ouders en was verbaasd over het effect wat de ouders beschreven. Hij vroeg regelmatig: "Wat doe jij toch met die Pitjes, dat het zo kalmerend werkt?" Het enige wat ik toen wist te zeggen was dat mijn energie in elk Pitje zit. Daarom is het ook geen efficiënte productie, maar altijd met mijn volle aandacht.

Nu creëer ik (naast de Pitjes met Organite erin verwerkt) ook schilderijtjes met dezelfde Energie en een moeder die ooit voor haar zoon een Pitje had aangeschaft reageerde met: "Ahhh, een Pitje voor volwassenen!"  ... de spijker op z'n kop! Al vallen de kunstwerkjes zeker ook in de smaak bij kinderen.

Vanuit mijn Kernwaarde "Energie in Beweging zetten" en afgestemd op de frequentie van het Bronveld maak ik de kunstwerkjes en dat werkt door in het eindresultaat. Een voelbare Her-Innering van de Bronkracht die wij zijn, die jij bent en die Her-Innert wil worden."

De Kunst-Werkjes, Pitjes Organite en de deelname-vouchers van de activiteiten van Human innovator zijn verkrijgbaar via onze webwinkel www.hi-art.nlHI Art - onze webwinkel