Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact
Home EN_Home


HI Art in Beweging

In de loop van 2018 is HI Art in Beweging ontstaan door de creatieve flow. Onze ervaring is dat een voorwerp wat ons aanspreekt ons kan helpen te genieten (zodat ons energieveld wordt ondersteunt) en ons weer beter voelen. Dat is wat we willen doorgeven. Als Her-Innering aan de Bron Frequentie die wij Zijn heeft Jolande een manier gevonden om het spelen met de beweging van verf en aansprekende stofjes te verwerken tot Kunst-Werkjes en Knuffelpopjes.

Jolande: “Ik maak al jaren lappen knuffelpopjes met veel liefde en de frequentie vanuit de Bronwereld. Ik noemde ze Pitje. Ik kreeg enthousiaste en verbaasde reacties over het kalmerende effect van deze Pitjes op de baby's en kinderen van de ouders.

Nu maak ik de Pitjes met Organite erin verwerkt om een electro-smog vrije leefruimte te faciliteren waarin het kind makkelijker bij zichzelf kan blijven en daardoor meer rust ervaart. Een onderwijzeres is zo enthousiast over het resultaat van wat ze ziet bij die kinderen dat ze al veel ouders heeft doorverwezen.

Vanuit mijn Kernwaarde "Energie in Beweging zetten" en afgestemd op de frequentie van het Bronveld maak ik nu ook schilderijtjes en geschilderd glas- en aardewerk. Deze manier werkt door in het eindresultaat: Een voelbare Her-Innering van de Bronkracht die wij zijn, die jij bent en die Her-Innert wil worden. Hierdoor hebben de Kunst-werkjes eenzelfde bekrachtigende en rustgevend effect".

De Kunst-Werkjes, Pitjes Organite alsmede de deelnamevouchers van de activiteiten van Human innovator zijn verkrijgbaar via de webwinkel www.hi-art.nl.