Innovatiesessies  


Innovatiesessies zijn erop gericht om de Mens te bekrachtigen, te ondersteunen zich te Her-Inneren in zich Zelf dat er meer Is, dan wat we in ons dagelijks leven zien en ervaren. Human Innovatie is een voortdurend proces van ontwikkelen, Ont-dekken en expanderen in jouw Bewustzijn en jouw Her-inneren aan wie jij Oorspronkelijk bent, de Oorspronkelijke Mens.

Innovatiesessies zijn geschikt voor kinderen en volwassenen die vanuit Nieuwsgierigheid op eigen Onderzoek uit gaan naar hun Oorspronkelijkheid. In een individuele Innovatiesessie begeleidt Jolande jou in een brug slaan tussen het oude (vervormde bewustzijn) en het nieuwe (Oorspronkelijk Bewustzijn). Als ingang dient het thema of vraagstuk dat jij wilt verkennen (onderzoeken). De verkenning doen we samen waardoor het herkenbaar wordt in het Oorspronkelijk Bewustzijn en daarna praktisch toepasbaar in jouw dagelijks leven.

Wat kun je verwachten?

Een innovatiesessie is een diepgaand gesprek als een schilderij dat opgebouwd is in lagen verf tot het geheel zich toont op het canvasdoek. Zo bestaat een innovatiesessie uit lagen van Energie die opgebouwd worden gedurende de sessie.

We beginnen de sessie met een afstemming in het Nu; waar je staat, wat is je thema of (onderzoeks)vraag en gelaagde informatie om het benodigde energetisch veld neer te zetten. Van daaruit, afgestemd op jouw vraag en Wezenlijke Zelf (Bron) ontstaat de vorm voor verder onderzoek in Bewustzijn.

Het is dit totaal van jouw innerlijk onderzoek dat energie in beweging zet. Hierdoor kunnen wezenlijke veranderingen in jouw leven plaatsvinden. Bijvoorbeeld hoe jij jouw Zelf kunt inzetten om vervormingen in bewustzijn te (h)erkennen en afgestemd op je Oorspronkelijk Bewustzijn jouw verlangens te manifesteren. Natuurlijk is het voor iedereen elke keer anders afhankelijk waar het accent ligt, wat er op dat moment ontstaat en de diepte van de inzichten (kleintjes kunnen echt ook het verschil maken). Soms brengt alleen al de afstemming in het Nu en het energetisch veld neerzetten meer dan genoeg Energie in beweging voor iemand. Bovendien heeft eenieder zijn of haar eigen tempo.

We kunnen gebruik maken van oefeningen: zoals bekrachtiging waarin je zelf ervaart en leert om waar te nemen, neutraal te zijn, loskoppelen van programmeringen, etc. Hoewel de ervaring met deze oefeningen leert dat klanten deze ervaren als heel krachtig en effectief (waardoor het lijkt alsof het resultaat van de innovatiesessie enkel daarin zit) is het gehele gesprek nodig om dat effect te bereiken. We nemen samen de tijd, minimaal één uur, om bovengenoemd proces op een juiste manier te kunnen doorlopen.

De praktijk leert dat de beste resultaten behaald worden met een minimaal 3 innovatiesessies met enige tijd ertussen om alles te integreren. Op deze manier ga je een dieper proces aan en vergroot je jouw ervaringen in jouw realiteit wat er daadwerkelijk gebeurt en waar je vervormingen in bewustzijn al wel of nog niet herkent. Deze ervaringen uit het dagelijkse leven gebruiken we dan in de daaropvolgende innovatiesessie om te onderzoeken wat er ‘achter de schermen’ gaande is en de inzichten weer toe te passen in jouw leven.

Let wel, de innovatiesessie is niet bedoeld als vervanging van therapie of voor het fiksen van een probleem in je dagelijks leven (vervormde realiteit/matrix). De innovatiesessie is een speelse maar diepgaande manier voor zelfonderzoek binnen de structuur van de realiteit waarin wij leven. Daarvoor is dus wel een persoonlijkheid nodig die dit werk wil en kan doen.

De werkvormen tijdens de sessies en voor de periode er tussendoor variëren en worden in het moment gekozen met focus op Gelijkwaardigheid, Inspiratie en Bekrachtiging rond jouw thema. Enkele voorbeelden van werkvormen en bijbehorende onderwerpen zijn:

Inzet van Expertise

Om de Innovatiesessie te kunnen faciliteren, wordt er tevens gebruik gemaakt van eigen studies in Bewustzijn waarmee wij al decennia bezig zijn (zie Over ons en Awakening Journey). Wij werken vanuit en spreken vrij hierover om we merken dat sommige ervaringen ter illustratie en inspiratie voor een breder perspectief in jouw zelfonderzoek kunnen dienen. Daarnaast zijn wij ons ook bewust dat de woorden die gesproken worden een vervoermiddel is van gelaagde informatie c.q. frequentie. In de praktijk ontstaat er dan een frequentie vanuit het Oorspronkelijk Bewustzijn, die afgestemd is op het brein die deze afgestemde woorden nodig heeft.

Innovatie sessie in het kort

De doelgroep: Mensen die open-minded zijn en zich herkennen in of zich aangetrokken voelen tot Oorspronkelijke Mens (geen speciale voorkennis nodig).

Het doel: (Toenemend) Wakker worden in jouw Oorspronkelijk Bewustzijn.

Het middel: Jouw eigen onderzoek in vervormd en Oorspronkelijk Bewustzijn.

De manier: in persoon en/of via Skype-video

Duur: minimaal 1 uur maximaal 2,5 uur (in afstemming) bij voorkeur minimaal 3 sessies

Verwachtte resultaten: Verschuivingen in je Bewustzijn, perspectief veranderingen, vergroot vermogen om dwarsverbanden te herkennen.


Voor het maken van een afspraak en informatie over tarieven, klik hier.

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel of mail gerust Jolande.Yfke: Mijn sessie was een bijzondere en bijzonder krachtige ervaring. Heerlijk om zo vanuit gelijkwaardigheid naar diepere thema's te kijken, vanuit een gedeelde visie en met een cut-the-crap mentaliteit. Absolute aanrader.

Janine: Een heldere, effectieve sessie waarbij Jolande volledig in haar kracht en met beZIELing, vanuit aanwezigheid mijn proces heeft kunnen onder-steunen en begeleiden.

Resultaat is dat ik nu merk dat ik zelf veel meer in mijn kracht ben komen te staan. Mijn ruimte in kan en durf te nemen, zonder dat ik daar moeite voor hoef te doen. Gevolg is dat mijn klantenstroom als vanzelf op gang komt en er zich prachtige processen ont-vouwen in mijn eigen ont-wikkeling. Dank je wel lieve Jolande!

Johanny: Je doet fantastisch mooi bekrachtigend werk als Human innovator ik ben heel blij met je.

Annemieke: We kwamen gelijk bij de kern van mijn blokkade en op een snelle krachtige manier er doorheen gewerkt. Je zegt ook gewoon waar het op staat. Geen mooipraterij. Recht voor zijn raap. Prachtig! In de dagen erna kwam er nog iets anders naar boven, waar ik zelf mee aan de slag kon. Daardoor weer 2 grote stappen verder in het bewustzijnsproces. Het werkt nog steeds door, want ik voel me steeds krachtiger en rustiger. Zoek de oplossing steeds minder buiten mezelf. En daar gaat het om. Dank Jolande!! Je bent hier erg goed in.

Losse reacties:

 ~ Ik werd getriggerd door je blog in de Awakening Journey, over hoe je de Matrix in Brussel waarnam. Het bleef me maar bezig houden, herkenning en de behoefte daar meer van te weten. Ik had de informatie-overdracht nodig.

~ Ik voel me een heel ander Mens, oftewel MeZelf!

~ Wat een mooie manier om de rust in mijzelf te herstellen.

~ Het is dagelijks wakker en gewaar blijven om de invoeg-ingen van Mindcontrol te her-kennen en op te lossen.

~ Wat een inzicht, wat een rust.

~ Je beschrijft het heel helder en praktisch toepasbaar.

~ Ik heb geleerd goed voor mezelf te zorgen. Dit brengt me dicht bij mezelf.

Innovatie sessies zijn voorlopig alleen per skype of telefoon mogelijk!

Meer informatie


Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact
Home EN_Home