Over ons

  

Jolande Pit

Mijn passie is mensen Her-Inneren en Bekrachtigen in wie wij Wezenlijk Zijn.

Mijn Kernwaarde is Energie hoog houden, ook wel Holding Space genoemd. Dit heb ik altijd al in mijn leven gedaan, in mijn werk als therapeut vroeger, maar ook in mijzelf door studies te volgen die gericht zijn op bewustzijn en innerlijke kracht van de mens. Het is de reden waarom ik Hier en Nu ben op aarde, Walk my Talk.

Een brug zijn tussen het oude (matrix) en het nieuwe (Oorspronkelijk Bewustzijn) is  mijn kwaliteit als Arcturian Holographic Player. Dit avontuur samen met jou herkenbaar en praktisch toepasbaar maken in het dagelijks leven is mijn talent.


Niek van Duivenbooden

Ik ben een combinatie van visionair, onderzoeker, coach, trainer, facilitator en inspirator. Van daaruit spreek ik mensen aan op hun veelzijdigheid en is het mijn passie om mensen te begeleiden hun Wezen in te zetten om hun eigen leven in deze dimensie vorm te geven in verbinding met anderen gericht op doelen die voorbij het ego gaan.

Indien van toepassing voor jou, draag ik bij aan het Human innovatie proces middels een inspirerende ont-dekkingsreis waarbij ik weer andere invalshoeken gebruik dan Jolande.

Naast mijn werk binnen Human innovator, ben ik ook actief om Synergie & Allignement te creëren binnen Ontwikkelingssamenwerking met mijn bedrijf Trimpact.

Wij faciliteren ieder op ons persoonlijke Eigen Wijze het Human innovatie proces: Eerherstel van de oorspronkelijke Mens, die wij in Wezen Zijn.

Wij werken complementair samen indien van toepassing voor jouw proces en vraag daarin.
We zijn dankbaar dat
we in onze Passie voor Bewustzijn en Zelfonderzoek een vorm hebben gevonden om in deze realiteit in ons levensonderhoud te voorzien en door te gaan met deze resources weer te investeren in een wereld van Verbinding, Transparantie, Synergie & Alignement op deze mooie planeet.


Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact