Augustus

Loskoppelen Script
- Zaterdag 15/8
  13.30-17.00 uur
  (één dagdeel)

HIP
Maandag 17/8
10.00-17.00 uur
(één dagdeel)

Niemandsland
Maandag 24/8
10.00-17.00 uur
(één dagdeel)

Draagkracht Geluk
Zaterdag 29/8
13.30 - 17.00 uur
(één dagdeel)

September

Manifestatiekracht
Zat. 5/9 & 19/9
13.30-17.00 uur
(twee dagdelen)  

Agenda


Juli 2019

*
Niemandsland
   zaterdag 06 juli
   van 13.30-17.00 uur
  

Agenda

Binnenkort weer nieuwe
data beschikbaar.

Are YOU still waiting for
‘The Event’?

YOU are The Event!


Aanbeveling van de juf:
“Een enorm succes,
ik gun ieder kind een
Pitje Organite!”


Playshops - Inleiding

Om een volgende stap te zetten jouw Oorspronkelijk Bewustzijn te herstellen kun je deelnemen in zogenaamde Playshops, een spelen in Bewustzijn op een lichte manier gefaciliteerd in een workshop vorm in een kleine groep. Het accent ligt niet op "werken" maar op spelen, vandaar dat we het een Playshop hebben genoemd.

De Playshops zijn voor iedereen geschikt met een open mind en die nieuwsgierig en bereid is om verder te kijken en te denken dan wat algemeen aanvaard is. De context waarin de Playshops gefaciliteerd worden kun je terugvinden op de andere pagina’s van deze website.

Jolande faciliteert deze Playshops en gaat samen met de deelnemers op avontuur in Bewustzijn. Haar rol als facilitator is Holding Space (de energie hooghouden), het geven van gelaagde informatie, de brug zijn tussen het "oude" (matrix) en het "nieuwe" (Oorspronkelijk Bewustzijn) en daarin de vertaalslag maken naar het dagelijks leven zoals wij dit ervaren. Hierdoor is het een diepgaande, praktisch toepasbare en vooral leuke Playshop rond een specifiek thema.

De Playshops worden georganiseerd in kleine groep van maximaal 4 personen waardoor er alle ruimte is voor uitwisseling en persoonlijke aandacht. We dragen met elkaar het veld van creatie tijdens de Playshop. Dit vraagt van elke deelnemer een open houding en respect voor elkaar.

In het kort geldt voor elke Playshop:

In het drop-down menu vind je de volgende Playshops met een gedetailleerde beschrijving. Het belangrijkste is dat je zelf voelt welke Playshop voor jouw goed voelt, resoneert in jou om jouw keuze te bepalen. De Playshops staan in een soort van volgorde, maar dat is zeker niet leidend.

Playshop Niemandsland
Het Oude loslaten en het Nieuwe verwelkomen.
Lees hier verder.

Playshop Human Innovation Plan (HIP)
Afgestemd op jouw Bronkracht creëer jij jouw visie op jouw Missie hier op Aarde.
Lees hier verder.

Playshop ManifestatieKracht manisfesteren
Ont-dek wat er tussen jou en de Manifestatie in staat.
Lees hier verder.

Playshop Draagkracht voor Geluk
Voorbereiding op de Manifestatie van jouw Droom!
Lees hier verder.


De Playshop gaat altijd door (ook als het maximum aantal deelnemers niet bereikt is want wie er moet zijn is er) tenzij er grote onvoorziene omstandigheden zijn. Via de webwinkel kun je de Playshop uitkiezen en de deelname-vouchers bestellen. Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang.

Wanneer je overweegt of de keuze maakt om deel te nemen start het Energieveld van Creatie al in jouw Bewustzijn. Dit kan allerlei reacties losmaken in jouw systeem van gedachten en emoties; blijheid, vreugde, energie, maar ook weerstand.

Alleen al de wens en/of het besluit deze speelse Playshop te volgen kan allerlei programma’s in beweging zetten zoals waarom het lastig is, nu niet uitkomt, eerst moet (vul zelf in) gebeuren, etcetera.

Elke “weerstand” die je (mogelijke) deelname aan een Playshop oproept is een mooi onderwerp om mee te nemen in de Playshop. Waarschijnlijk zijn het dezelfde programmeringen die geactiveerd worden wanneer je in je leven of aspect van je leven een andere uitkomst ervaart dan je wenst.

Agenda

Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact
Home EN_Home