Eerherstel - HartBewustZijn - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

Eerherstel - HartBewustZijn

Boeken
"Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens"
Onze Awakening Journey, die wij in de periode van 2017-2021 beschreven hebben in de diverse blogs gepubliceerd op deze website, was het uitgangspunt voor ons boek. Naast het fijnslijpen van de blogs hebben we veel nieuw materiaal geschreven en het tot een logisch geheel gemaakt dat de titel kreeg 'Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens - Leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven.'
De mensheid en de wereld zijn toe aan een grondige verandering, maar wat betekent dat werkelijk?
Is de mens klaar om de verantwoordelijkheid te dragen voor zelfbestuur, nadat hij eeuwenlang in een opgelegde afhankelijkheid heeft gefunctioneerd van externe autoriteiten? Ben jij klaar voor een nieuwe realiteit waarin het HartBewustZijn, als vonk al in jouw aanwezig, leidend is? Ben jij klaar om te zijn wie jij werkelijk bent?
HartBewustZijn is van oorsprong ongedefinieerd BewustZijn met Hartfrequentie, de pure hoge trilling van onvoorwaardelijke liefde. Oorspronkelijke Mensen resoneren in hun grondtoon als soeverein creërende wezens altijd met dit bewustzijn. Echter, in de oude realiteit van de Metatron Cube matrix zijn door de onderdrukkende invloeden de meeste mensen verstrikt geraakt in de routines van het dagelijks leven. Ogenschijnlijk leken zij zelfs afgesneden te zijn van het HartBewustZijn.
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens - het boek
Tegen alles in en hoe onvoorstelbaar het ook lijkt, er is nog altijd een vonk HartBewustZijn in elk mens aanwezig. Dit HartBewustZijn opent wereldwijd steeds verder. Dat wordt zichtbaar bij degene die, met het herwonnen Zelfbeschikkingsrecht, de kwaliteiten en vaardigheden van de Oorspronkelijke Mens inzetten voor het creëren van een geheel nieuwe realiteit.
Dit boek beschrijft op praktische en toepasbare manier, hoe jij in de huidige transitie van de gehele Aarde, het HartBewustZijn (verder) kunt openen en van daaruit jouw dagelijks leven vorm kunt geven. Het boek beschouwt ook de verschillende aspecten van het leven in de oude matrix. Op een herkenbare manier wordt zo duidelijk van waaruit de mensheid nu opstaat. Ieder doet dat, met compassie voor zichzelf en andere mensen, op zijn of haar unieke weg naar Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens.
Het is een praktisch boek geworden dat uitnodigt om in jouw dagelijks leven toegepast te worden terwijl je het leest én ervaart.

De onderwerpen die aan bod komen

Het boek heeft drie delen. Het eerste deel beschrijft waar de mens vandaan komt en hoe we deze wereld hebben overleefd. Het tweede deel beschrijft hoe HartBewustZijn door de mens heen kan werken om de Oorspronkelijke Mens in ere te herstellen. Het derde deel geeft enkele vaardigheden van de Oorspronkelijke Mens.
In het inkijkexemplaar hiernaast kun je de inhoudsopgave, de introductie en de index bekijken. Klik op het icoontje 'X' voor het uitvergroten en nadien op 'Exit icoontje' voor het sluiten van het inkijkboekje.

Wat lezers ervan vinden

  • "Wat een prachtig boek Jolande en Niek, indrukwekkend. Heel waardevol wat jullie neer hebben gezet en een mooie bekrachtiging voor mijn en ons Hartsbewustzijn als oorspronkelijke mens om weer op te staan in onze oorspronkelijke kracht."
  • "Dit boek vertegenwoordigt en nodigt uit om de eerste bewustmakende stap en de vele stappen die een Vast en Zeker Harts-Weten activeert en oude overbodige lagen op laat lossen!."
  • "Wat een fijn werkboek! Jolande en Niek beschrijven op een ontroerend heldere manier hoe je via zelfonderzoek los kunt komen van je geprogrammeerde persoonlijkheid en vanuit je HartBewustZijn kunt groeien naar zelfvertrouwen."
Ben jij nieuwsgierig hoe lezers het boek ervaren? Klik dan hier, voor de reviews & sterren op de website van onze webwinkel HI-Art.

Bestellen en review

Je kunt ons boek Eerherstel kopen via onze webwinkel HI-Art. Mocht je jouw ervaring met het boek willen delen dan zijn jouw review en sterren van harte welkom
Terug naar de inhoud