Boek HartBewustZijn - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens - het boek

Onze Awakening Journey, die wij in de periode van 2017 -2021 beschreven hebben in diverse blogs en hier op deze website gepubliceerd hadden, was het uitgangspunt voor ons boek; Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens - Leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven. De blogs hebben dan ook plaatsgemaakt voor ons boek, waarin veel nieuw materiaal is verwerkt.

De mensheid en de wereld zijn toe aan een grondige verandering, maar wat betekent dat werkelijk?

Is de mens klaar om de verantwoordelijkheid te dragen voor zelfbestuur, nadat hij eeuwenlang in een opgelegde afhankelijkheid heeft gefunctioneerd van een externe autoriteit?
Ben jij klaar voor een nieuwe realiteit waarin het HartBewustZijn, als vonk in jouw aanwezig, leidend is? Ben jij klaar om te zijn wie jij werkelijk bent?
HartBewustZijn is van oorsprong ongedefinieerd BewustZijn met Hartfrequentie, de pure hoge trilling van onvoorwaardelijke liefde. Oorspronkelijke Mensen resoneren in hun grondtoon als soeverein creërende wezens altijd met dit bewustzijn. Echter, in de oude realiteit van de Metatron Cube matrix zijn door de onderdrukkende invloeden de meeste mensen verstrikt geraakt in de routines van het dagelijks leven. Ogenschijnlijk leken zij zelfs afgesneden te zijn van het HartBewustZijn.
Tegen alles in en hoe onvoorstelbaar het ook lijkt, er is nog altijd een vonk HartBewustZijn in elk mens aanwezig. Dit HartBewustZijn opent wereldwijd steeds verder. Dat wordt zichtbaar bij degene die, met het herwonnen Zelfbeschikkingsrecht, de kwaliteiten en vaardigheden van de Oorspronkelijke Mens inzetten voor het creëren van een geheel nieuwe realiteit
Dit boek beschrijft op praktische en toepasbare manier, hoe jij in de huidige transitie van de gehele Aarde, het HartBewustZijn (verder) kunt openen en van daaruit jouw dagelijks leven vorm kunt geven. Het boek beschouwt ook de verschillende aspecten van het leven in de oude  matrix. Op een praktische en herkenbare manier wordt duidelijk van waaruit de mensheid nu opstaat. Ieder doet dat, met compassie voor zichzelf en andere mensen, op zijn of haar unieke weg naar Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens. Het is een praktisch boek geworden waarin jij de hoofdrol hebt als Oorspronkelijk Mens.

Wat lezers ervan vinden

"Wat een prachtig boek Jolande en Niek, indrukwekkend."
"Dit boek vertegenwoordigt en nodigt uit om de eerste bewustmakende stap en de vele stappen die een Vast en Zeker Harts-Weten  activeert  en oude overbodige lagen op laat lossen!"

Ben jij nieuwsgierig hoe (andere) lezers het boek ervaren of wil jij jouw ervaring zelf delen? Klik dan hier, voor de sterren-beoordeling en reviews op onze website van HI-Art
De onderwerpen die aan bod komen
Hieronder kun je alvast een kijkje nemen in de onderwerpen die aan bod komen in het boek (klik op het icoontje (X) voor uitvergroten en nadien op Esc voor sluiten inkijk-boekje).

Bestellen

Passend in een leven vol HartBewustZijn kiezen wij bewust voor verkoopkanalen die gedragen worden door de Hartfrequentie. Het versturen van de boeken doen wij zelf  via onze webwinkel HI-Art. Daarnaast hebben wij een afgestemde samenwerkings-partner gevonden in Sundancer. Ook bij hun is ons boek verkrijgbaar, zowel in hun fysieke winkel als in hun webwinkel.

Human innovator webshop
Partner in de boekverzending
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
© 2017-2022 Human Innovator
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
Terug naar de inhoud