Praktisch - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Innovatiesessie - Praktisch

Afspraak maken voor Innovatiesessie

Werkdagen: Je kunt een afspraak maken voor een Innovatiesessie op Maandag t/m Donderdag van 13.30 tot 17.00 uur.
Tijdsduur: Voor jouw eerste Innovatiesessie kun je vanaf 5 kwartier afspreken. Daarna zijn Vervolgsessies af te spreken vanaf een uur tot 2,5 uur, afhankelijk van wat je wilt onderzoeken.
Supportsessie: Wil je na de eerste sessie of tussen de Vervolgsessies door een korte ondersteuning, dan kun je hiervoor een Supportsessie (30 - 45 minuten) per telefoon of Skype/Zoom afspreken. Reken per onderwerp ongeveer een half uur.
Locatie: Je kunt kiezen voor een Innovatie sessie in de Playshopruimte in ons pand te Joure of per telefoon, Skype of Zoom. Je kunt telefonisch of per mail een afspraak maken en aangeven of je een specifieke vraag of onderwerp hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je de innovatiesessie in gaat met de intentie dat jij jezelf de ruimte geeft te laten ontstaan wat er dan ontstaat. Wanneer je een inschatting wilt over hoeveel tijd nodig is voor jouw vraag, neem dan contact op met Jolande of Niek.
Note: Alleen al de wens of het besluit een afspraak te maken kan allerlei reacties (programma’s) in beweging zetten waarom het lastig is, nu niet uitkomt, eerst moet …..(vul zelf maar in) gebeuren, geen tijd hebben, geen geld hebben, het is te ver weg, etcetera. Elke “weerstand” die jouw (mogelijke) afspraak voor een Innovatiesessie oproept is een mooi onderwerp om mee te nemen in de eerstvolgende sessie. Waarschijnlijk zijn het dezelfde programmeringen die geactiveerd worden wanneer je in jouw leven een andere uitkomst ervaart dan je wenst.

Investering

Het tarief voor een Innovatiesessie is:
  • Particulier, individueel: € 85 per uur (incl. 21% BTW)
  • Particulier, 2 personen: € 150 per uur (incl. 21% BTW)
  • ZZP (individueel): € 90 per uur (excl. 21% BTW)
creatie3
Prijswijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen staan op deze website en in de webshop vermeld.
Je kunt van tevoren aangeven hoeveel tijd je wilt afspreken voor jouw Innovatiesessie.

Betaling en Factuur
Het factuurbedrag voor de Innovatiesessie komt tot stand door de duur van de sessie (afgerond per kwartier) maal het bovengenoemde uurtarief.
Voor de Innovatiesessies bij ons in Dieren kun je betalen met je mobiele bank-app of contant (gepast). De Innovatie- en Supportsessies per telefoon/Skype/Zoom betaal je vooruit via IDEAL in de webwinkel. In beide gevallen, krijg je de factuur met BTW specificatie na afloop per mail toegestuurd.

Annulering

Kosteloos annuleren kan enkel tot 24 uur van tevoren enkel per telefoon. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen voor de afgesproken sessie. Lees ook onze Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring op onze contact pagina.

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-445-EEN-186-NUL of stuur je vraag via email.
Terug naar de inhoud