Afgestemd Samen Zijn - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Playshop

Afgestemd Samen Zijn

Eerherstel van de Oorspronkelijke Relatie

Inleiding

De Oorspronkelijke Relatie is wellicht moeilijk voor te stellen in de praktijk van het dagelijks leven, omdat het uitstijgt boven de geprogrammeerde persoonlijkheid, er bestaat geen eigen belang. Het is een gevoel en energie vanuit het Innerlijk Weten dat de relatie een doel dient dat grootser is dan elkaar gelukkig maken. In ons huidig dagelijks leven komt de beschrijving 'Afgestemd Samen Zijn' heel dicht bij. Afgestemd Samen Zijn, of het nu in een (levens-) partnerrelatie of een samenwerkingsverband is, begint met het hebben van een ‘klik’ met elkaar. De ‘klik’ kan van alles zijn, maar de essentie is iets waarin je als individu jezelf en/of jouw idealen terugvindt en kunt delen met de ander met wie je verder wilt.
Er ontstaat in het contact met elkaar een uitwisseling van herkenning, gevoelens, ideeën en dromen van waaruit een gezamenlijke visie met een doel kan ontstaan. Dit bepaalt de vorm en inhoud (missie) van de relatie en daarmee is de vorm dienstbaar aan het doel om de visie te verwezenlijken. Het Samen Zijn kan een liefdesrelatie zijn, een hechte vriendschap, een samenwerking, een buurtschap, een community, jullie gezin, noem maar op.
Afgestemd Samen Zijn Playshop
Binnen de vorm van de relatie ontstaan er (vaak onuitgesproken) afspraken over hoe jullie de relatie willen in zetten om uiteindelijk jullie gemeenschappelijk emotionele, gevoelsmatige en/of fysieke doel te realiseren (strategie). De afspraken zijn dus dienstbaar aan de vorm van de relatie en daarmee aan ‘het waarom’ jullie ooit voor elkaar gekozen hebben.
Doorgaans gebeurt het bovenstaande in de praktijk niet zo bewust. Vaak is het begin juist een gevoel, een herkenning en/of een verlangen om samen ‘iets’ neer te zetten in jullie gemeenschappelijk leven in het hier en nu. Het voelt wellicht niet eens als een bewuste keuze voor elkaar, maar meer als het volgen van jullie gevoel. Een gevoel wat misschien met geen woord te beschrijven is, behalve dan dat het ‘goed zit’ tussen jullie.

Jullie start van Afgestemd Samen Zijn is vol belofte en potentie van succes. Echter in de loop van de tijd samen met aandacht gericht op het gemeenschappelijke doel zijn jullie zeer waarschijnlijk ook wel eens geconfronteerd met de geprogrammeerde persoonlijkheid die niet persé dienstbaar hoeft te zijn aan jullie doel. Het kan zelfs een stoorzender worden in de realisatie van jullie gezamenlijke doel. Ook externe invloeden, zoals een veranderende maatschappij, een splitsing van realiteitsbeleving, propaganda van angst, etc., kunnen zijn weerslag hebben op de focus van jullie aandacht en een trigger zijn voor de geprogrammeerde persoonlijkheid. Er kan een verschuiving plaatsvinden bij één van jullie of bij allebei van Leven voor jullie gezamenlijke doel naar het Overleven binnen de externe invloeden. Hiermee kan het gevoel dat het ‘goed zit’ tussen jullie veranderen en dat kan leiden tot een (tijdelijke) breuk in jullie Afgestemd Samen Zijn.

Doel

Het doel van deze Playshop is dat jullie je opnieuw herinneren waarom jullie ooit voor elkaar gekozen hebben, daar weer op afstemmen en vervolgens de relatie weer in Ere herstellen. Vanuit dit herstel maken jullie opnieuw een keuze voor de eerstvolgende stap die volgens jullie nodig is om het Afgestemd Samen Zijn en jullie gezamelijke Manifestatiekracht te herstellen.

Voor Wie?

Deze Playshop is in eerste instantie bedoeld voor tweetallen die in alle eerlijkheid met zichzelf en elkaar verantwoordelijkheid nemen voor hun leven en hun relatie. Vanuit dit volwassen bewustzijn willen jullie het Afgestemd Samen Zijn in Ere herstellen en vanuit jullie hart een volgende stap afspreken met elkaar (commitment). Bestaat jullie relatie uit meer personen neem dan contact op met Jolande.

Wat kan je verwachten?

Respectvol eerlijk zijn naar jezelf en naar elkaar kan confronterend zijn, maar is uiteindelijk nodig om in afstemming met jezelf opnieuw naar jullie Afgestemd Samen Zijn te kijken. Vanuit onze eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is om elkaar scherp te houden hierin en elkaar te blijven empoweren.
In de Playshop is jullie eigen inbreng essentieel en onderzoeken jullie onder begeleiding welke mogelijke stoorzenders een rol gespeeld hebben in het verstoren van het Afgestemd Samen Zijn. Nadat jullie deze los hebben gelaten, kijken jullie of het oorspronkelijk gestelde doel, de vorm en de afspraken nog afgestemd en passend zijn voor wie jullie als individu en samen nu zijn. Om dit in de praktijk (thuis, werk) verder te kunnen toepassen en uitwerken, maken jullie in ieder geval een afspraak over welke actie(s) als eerste nodig is of zijn.
N.B. Deze Playshop is geen mediation of relatietherapie.

Praktisch

Data: Deze Playshop wordt op afspraak gegegeven door de week of op zaterdag in onze PlayShop Ruimte te Joure.
Aantal deelnemers: Afgestemd Samen Zijn is in eerste instantie bedoeld voor tweetallen. Mocht jullie relatie meer mensen betreffen, neen dan contact op met Jolande.
Investeringen: Jullie tijdsinvestering is een middag van 3,5 uur (van 13.30-17.00 uur) en de kosten voor een tweetal zijn € 245 (incl. 21% BTW) voor particulieren en € 300 (excl. 21% BTW) voor ZZP’ers. Voor meer personen neem contact op met Jolande voor een prijsopgaaf.
Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.
Aanmelden en betalen: Aanmelden kan door de voucher te bestellen in de webwinkel waarna wij contact zullen opnemen om de Playshop(s) in te plannen en de details te bespreken. Betaling is vooraf. Door het bestellen en betalen gaan jullie akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien is er geen restitutie mogelijk.

Een ervaring van deelnemers

"Wat een inspirerende, maar ook confronterende sessie hebben wij gehad bij Jolande. Het heeft zeker onze ogen geopend. We waren er na afloop allebei even stil van,  maar er zijn al mooie dingen aan het ontstaan en er is weer verbinding. Echt een aanrader voor wanneer je relatie (even) niet meer is zoals je wenst. Dank je wel!"

Wil je meer informatie en een afspraak maken?

Wil je meer informatie, heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
© 2017-2022 Human Innovator
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
Terug naar de inhoud