Waarom - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Innovatiesessie - Waarom

Doel

Innovatiesessies zijn erop gericht om jou als Mens te bekrachtigen en te ondersteunen je te Her-Inneren in jouw Zelf dat er meer is dan wat je in jouw dagelijks leven ziet en ervaart. Human (Being) Innovatie is een voortdurend proces van ontwikkelen, Ont-dekken en expanderen van jouw Bewustzijn en jouw Her-inneren van wie jij Oorspronkelijk bent, de Oorspronkelijke Mens.
Innovatiesessies zijn geschikt voor kinderen en volwassenen die vanuit nieuwsgierigheid op eigen onderzoek uitgaan naar hun Oorspronkelijkheid.
In een individuele Innovatiesessie begeleidt Jolande jou in een brug slaan tussen het oude (vervormde bewustzijn) en het nieuwe (Oorspronkelijk Bewustzijn). Als ingang dient het thema of vraagstuk dat jij wilt verkennen (onderzoeken). De verkenning doen we samen waardoor het herkenbaar wordt in het Oorspronkelijk Bewustzijn en daarna praktisch toepasbaar in jouw dagelijks leven.

Wat kun je verwachten?

Een Innovatiesessie is een diepgaand gesprek als een schilderij dat opgebouwd is in lagen verf tot het geheel zich toont op het canvasdoek. Zo bestaat een Innovatiesessie uit lagen van Energie die we samen opbouwen gedurende de sessie. Het op jou-afgestemde energieveld dat zo ontstaat werkt door in jouw Bewustzijn zolang het voor Jou dienstbaar is.
We beginnen de sessie met een afstemming in het Nu; waar je staat, wat jouw thema of (onderzoeks)vraag is en welke gelaagde informatie nodig is om het benodigde energetisch veld neer te zetten. Van daaruit, afgestemd op jouw vraag en Wezenlijke Zelf (Bron), ontstaat de vorm voor het verdere onderzoek in jouw Bewustzijn voor die sessie.
creation 2

Persoonlijke ervaringen

Yfke: Mijn sessie was een bijzondere en bijzonder krachtige ervaring. Heerlijk om zo vanuit gelijkwaardigheid naar diepere thema's te kijken, vanuit een gedeelde visie en met een cut-the-crap mentaliteit. Absolute aanrader.
Janine: Een heldere, effectieve sessie waarbij Jolande volledig in haar kracht en met beZIELing, vanuit aanwezigheid mijn proces heeft kunnen onder-steunen en begeleiden.
Resultaat is dat ik nu merk dat ik zelf veel meer in mijn kracht ben komen te staan. Mijn ruimte in kan en durf te nemen, zonder dat ik daar moeite voor hoef te doen. Gevolg is dat mijn klantenstroom als vanzelf op gang komt en er zich prachtige processen ont-vouwen in mijn eigen ont-wikkeling. Dank je wel lieve Jolande!
Johanny: Je doet fantastisch mooi bekrachtigend werk als Human Innovator; ik ben heel blij met je.
Annemieke: We kwamen gelijk bij de kern van mijn blokkade en op een snelle krachtige manier er doorheen gewerkt. Je zegt ook gewoon waar het op staat. Geen mooipraterij. Recht voor zijn raap. Prachtig! In de dagen erna kwam er nog iets anders naar boven, waar ik zelf mee aan de slag kon. Daardoor weer 2 grote stappen verder in het bewustzijnsproces. Het werkt nog steeds door, want ik voel me steeds krachtiger en rustiger. Zoek de oplossing steeds minder buiten mezelf. En daar gaat het om. Dank Jolande!! Je bent hier erg goed in.

Anonieme reacties

 • Ik werd getriggerd door je blog in de Awakening Journey, over hoe je de Matrix in Brussel waarnam. Het bleef me maar bezig houden, herkenning en de behoefte daar meer van te weten. Ik had de informatie-overdracht nodig.
 • Ik voel me een heel ander Mens, oftewel MeZelf!
 • Wat een mooie manier om de rust in mijzelf te herstellen.
 • Het is dagelijks wakker en gewaar blijven om de invoegingen van Mindcontrol te herkennen en op te lossen.
 • Wat een inzicht, wat een rust.
 • Je beschrijft het heel helder en praktisch toepasbaar.
 • Ik heb geleerd goed voor mezelf te zorgen. Dit brengt me dicht bij mezelf.
Het is dit totaal van jouw innerlijk onderzoek dat energie in beweging zet. Hierdoor kunnen wezenlijke veranderingen in jouw leven plaatsvinden. Bijvoorbeeld hoe jij jouw Zelf kunt inzetten om vervormingen in bewustzijn te (h)erkennen en om, afgestemd op je Oorspronkelijk Bewustzijn, jouw visie en verlangens te manifesteren. Natuurlijk is het voor iedereen elke keer anders afhankelijk waar het accent ligt, wat er op dat moment ontstaat en de diepte van de inzichten. Het is gebleken dat zelfs ogenschijnlijk kleine inzichten ook echt het verschil kunnen maken. Soms brengt alleen al de afstemming in het Nu en het energetisch veld neerzetten meer dan genoeg Energie in beweging voor iemand om de verandering vorm te geven. Ten slotte, heeft eenieder zijn of haar eigen tempo dat gerespecteerd zal worden.
Tijdens de Innovatiesessie kunnen we gebruik maken van oefeningen. Deze zijn gericht op bekrachtiging en versterken van jouw vermogen om vrij van oordelen te ervaren en te leren situaties waar te nemen, neutraal te zijn (blijven), loskoppelen van programmeringen (deprogrammeren), etc. Daarnaast is de interactieve uitwisseling tussen jou en Jolande een manier om de gelaagde informatie te laten ontstaan in het moment. We nemen samen daarom de tijd, minimaal één uur, om deze verruiming (opengaan) van jouw bewustzijn op een afgestemde manier te faciliteren.
De impact van het verruimen van jouw bewustzijn kan voor jou levensveranderend zijn. Het is een reis die jij bent aangegaan voor jezelf, door jezelf en kan ondersteunt worden met meerdere innovatie sessies gedurende jouw reis.
Let wel, daarom kan een Innovatiesessie geen vervanging zijn van therapie of medicatie en is het niet bedoeld voor het snel fiksen van een probleem in jouw dagelijks leven. De innovatiesessie is een lichtvoetige, speelse en diepgaande manier voor zelfonderzoek met gezond verstand en een open mind.  

Werkvormen

De werkvormen tijdens de sessies en voor de periode er tussendoor variëren en worden in het moment gekozen met focus op Gelijkwaardigheid, Inspiratie en Bekrachtiging rond jouw thema. Enkele voorbeelden van werkvormen en bijbehorende onderwerpen zijn:
 • Oefening in het gebruik van het Scheppingsveld;
 • Informatie geven over de werking van het hologram en de Matrix;
 • Helderheid geven over de werking van ons reptielenbrein en het bestaan van cognitieve dissonantie;
 • Oefening in Helderheid Ont-dekken in de persoonlijk door jouw ervaren werkelijkheid (jouw hologram);
 • Loskoppelen van het Lopende Script;
 • Uitleg en oefenen hoe het Spel van de Persoonlijkheid te doorgronden en te neutraliseren;
 • Oefening in het Waarnemen vanuit neutraliteit;
 • Oefening in het Spelen met/in je hologram;
 • Informatie geven over de Oorspronkelijke Geometrie van de Mens;
 • Oefening in het Ont-dekken van jouw Waarheid;
 • Workshops georganiseerd door Human Innovator;
 • InspiratieFilms;
 • Lezingen;
 • Dat wat dan ontstaat.

Inzet van Expertise

Om de Innovatiesessie te kunnen faciliteren, wordt er tevens gebruik gemaakt van onze eigen studies in Bewustzijn waarmee wij al decennia bezig zijn (zie Over ons en Awakening Journey). In een interactieve uitwisseling met jou spreken wij hier vrij over. We hebben gemerkt dat sommige ervaringen ter illustratie en inspiratie kunnen dienen voor een breder perspectief in zelfonderzoek. Daarnaast zijn wij ons ook bewust dat de woorden die gesproken worden een vervoermiddel zijn van gelaagde informatie c.q. frequentie. In de praktijk ontstaat er dan een frequentie vanuit het Oorspronkelijk Bewustzijn, welke bestemd is voor het brein die deze afgestemde woorden nodig heeft om te kunnen transformeren naar de Hartfrequentie.

Innovatiesessie in het kort

Doelgroep

Mensen die open-minded zijn en zich herkennen in of zich aangetrokken voelen tot de Oorspronkelijke Mens.
centraal creatiepunt

Er is geen speciale voorkennis nodig, wel de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven op een gezonde en constructieve manier.

Doel

(Toenemend) Wakker worden in jouw Oorspronkelijk Bewustzijn. Human Innovator faciliteert het proces en inspireert jou zodat jij jouw Oorspronkelijke Scheppingskracht kunt Her-Inneren en praktisch kan toepassen in jouw dagelijkse leven.

Middel

Jouw eigen onderzoek in vervormd en Oorspronkelijk Bewustzijn is leidend.

Werkvorm

Eén op één Innovatiesessie bij ons in Dieren of via telefoon of via Skype/Zoom-videocall.

Duur van sessies

Eerste Innovatiesessie: 5 kwartier tot maximaal 2,5 uur.
Vervolgsessie:              1 uur tot maximaal 2,5 uur; veel voorkomend is 1.5 uur (in afstemming vooraf of tijdens de sessie).
Supportsessie:             30-45 minuten (alleen via telefoon/Skype/Zoom)

Verwachtte resultaten

Verschuivingen in jouw Bewustzijn, perspectief veranderingen, kunnen waarnemen en vergroot vermogen om dwarsverbanden te herkennen.

Voor het maken van een afspraak en informatie over tarieven, lees hier verder.

Terug naar de inhoud