Waarom - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

Waarom

Innovatie Sessie
Innovatiesessie - Waarom

Doel

Innovatiesessies zijn erop gericht om jou als Mens te bekrachtigen en te ondersteunen je te Her-Inneren in jouw Zelf dat er meer is dan wat je in jouw dagelijks leven nog ziet en ervaart. Human (Being) Innovatie is een voortdurend proces van ontwikkelen, Ont-dekken en expanderen van jouw Bewustzijn en jouw Her-inneren van wie jij Oorspronkelijk bent, de Oorspronkelijke Mens.
Innovatiesessies zijn geschikt voor kinderen en volwassenen die vanuit nieuwsgierigheid op eigen onderzoek uitgaan naar hun Oorspronkelijkheid.
In een individuele Innovatiesessie begeleidt Jolande jou in een brug slaan tussen het oude (vervormde bewustzijn) en het 'nieuwe' (Oorspronkelijk HartBewustZijn). Als ingang dient het thema of vraagstuk dat jij wilt verkennen in jouw Zelfonderzoek. De verkenning doen we samen waardoor het herkenbaar wordt en praktisch toepasbaar in jouw dagelijks leven.

Wat kun je verwachten?

Een Innovatiesessie is een diepgaand gesprek als een schilderij dat opgebouwd is in lagen verf tot het geheel zich toont op het canvasdoek. Zo bestaat een Innovatiesessie uit lagen van Energie die we samen opbouwen gedurende de sessie. Het op jou-afgestemde energieveld dat zo ontstaat werkt door in jouw Bewustzijn zolang het voor Jou dienstbaar is.
We beginnen de sessie met een afstemming in het Nu; waar je staat, wat jouw thema of (onderzoeks)vraag is en welke gelaagde informatie nodig is om het benodigde energetisch veld neer te zetten. Van daaruit, afgestemd op jouw vraag en Wezenlijke Zelf (Bron), ontstaat de vorm voor het verdere onderzoek in jouw Bewustzijn voor die sessie.
creation 2
Het is dit totaal van jouw Zelfonderzoek waardoor jij de Hartfrequentie inbrengt en energie in beweging zet. Hierdoor kunnen wezenlijke veranderingen in jouw leven plaatsvinden. Bijvoorbeeld, hoe jij jouw Zelf kunt aanzetten om vervormingen in bewustzijn te (h)erkennen en om, afgestemd op het HartBewustZijn, jouw visie en verlangens te manifesteren. Natuurlijk is het voor iedereen elke keer anders, afhankelijk waar het accent ligt, wat er op dat moment ontstaat en de diepte van de inzichten. Het is gebleken dat zelfs ogenschijnlijk kleine inzichten ook echt het verschil kunnen maken. Soms brengt alleen al de afstemming in het Nu en het Hartfrequentieveld neerzetten meer dan genoeg Energie in beweging voor iemand om de verandering vorm te geven. Ten slotte, heeft eenieder zijn of haar eigen tempo dat gerespecteerd zal worden.
Tijdens de Innovatiesessie kunnen we gebruik maken van het her-inneren van jouw oorspronkelijke Vaardigheden. Dit her-inneren, oftewel je (opnieuw) eigenmaken is gericht op bekrachtiging en versterken van jouw vermogen om vrij van oordelen te ervaren en te leren situaties waar te nemen, neutraal te zijn (blijven), loskoppelen van programmeringen (deprogrammeren), etc. Daarnaast is de interactieve uitwisseling tussen jou en Jolande een manier om de gelaagde informatie te laten ontstaan in het moment.
De impact van het (verder) opengaan van het HartBewustZijn kan voor jou levensveranderend zijn (zie ook de testimonials onderaan de pagina). Het is een reis die jij bent aangegaan voor jezelf, door jezelf en kan ondersteunt worden met meerdere innovatie sessies gedurende jouw reis.
Let wel, een Innovatiesessie kan onmogelijk een vervanging zijn van therapie of medicatie en dient enkel jouw Zelfonderzoek. De innovatiesessie is een lichtvoetige, speelse en diepgaande ondersteuning met een liefdevol Hart, gezond verstand en een open mind.  

Werkvormen

Jolande ontwikkelde de methodiek voor de de individuele sessies op basis van een levenslang Zelfonderzoek, opleidingen, werkervaring en andere bronnen van informatie. Ze gebruikt deze sinds 2017 en wat ze in de praktijk gebruikt stemt ze af op jou/jullie en jouw/jullie onderwerp van Zelfonderzoek. De kernelementen zijn altijd gelijkwaardigheid, respect, inspiratie en bekrachtiging.
Enkele voorbeelden van beproefde werkvormen en bijbehorende onderwerpen zijn:
 • Informatie geven en weer contact maken met de vonk HartBewustZijn in jezelf;
 • Oefenen van jouw vaardigheid Onvoorwaardelijk Waarnemen;
 • Oefenen van je vaardigheid Onderscheidingsvermogen, bijvoorbeeld om helderheid te ontdekken in de door jou ervaren werkelijkheid (jouw hologram);
 • Informatie en vaardigheden uit het boek "Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens, leef het HartBewustZijn in jouw dagelijks leven"  (2022), geschreven door Jolande en Niek.
Inzet van Expertise
Om de Innovatiesessie te kunnen faciliteren, wordt er tevens gebruik gemaakt van onze eigen studies in Bewustzijn waarmee wij al decennia bezig zijn. (zie Over ons en ons boek). In een interactieve uitwisseling met jou spreken wij hier vrij over. We hebben gemerkt dat sommige ervaringen ter illustratie en inspiratie kunnen dienen voor een breder perspectief in zelfonderzoek. Daarnaast zijn wij ons ook bewust dat de woorden die gesproken worden een vervoermiddel zijn van gelaagde informatie c.q. frequentie. In de praktijk ontstaat er dan een frequentieveld vanuit het Oorspronkelijk HartBewustZijn, welke bestemd is voor het brein die deze afgestemde woorden nodig heeft om te kunnen transformeren naar de Hartfrequentie.
centraal creatiepunt

Innovatiesessie in het kort

Doelgroep

De mensheid en de wereld is toe aan een grondige veranderin en die verandering begint in de mens zelf. Herken jij dit en wil jij samen onderzoeken waarin jouw kracht en verandering ligt? Dan is een innovatiesessie een geschikt instrument. Jij bent van harte welkom.
Er is geen speciale voorkennis nodig, wel de bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven op een gezonde en constructieve manier.

Doel

Het openen en vergroten van het Oorspronkelijk HartBewustZijn in jou en dit leidend laten zijn in jouw dagelijks leven. Human Innovator faciliteert het proces van Zelfonderzoek en ondersteunt jouw Zelfbestuur, zodat jij jouw Oorspronkelijke Scheppingskracht kunt Her-Inneren en praktisch kan toepassen in jouw dagelijkse leven.

Middel

Jouw eigen Zelfonderzoek in het vervormd en Oorspronkelijk Bewustzijn is bepalend en leidend.

Werkvorm

Eén op één Innovatiesessie bij ons in Joure e.o. of via telefoon of Skype-videocall.

Duur van sessies

Eerste Innovatiesessie:   5 kwartier tot maximaal 2,5 uur.
Vervolgsessie:                1 uur tot maximaal 2,5 uur; veel voorkomend is 1,5 uur (in afstemming vooraf of tijdens de sessie).
Supportsessie:               30-45 minuten (alleen via telefoon of Skype)

Verwachtte resultaten

Het (verder) opengaan van het HartBewustZijn in jou, perspectief veranderingen, kunnen waarnemen en vergroot vermogen om dwarsverbanden te herkennen.

Afspraak maken en uitwisseling

Voor het maken van een afspraak en informatie over tarieven, lees hier verder.

Persoonlijke ervaringen

Yfke: Mijn sessie was een bijzondere en bijzonder krachtige ervaring. Heerlijk om zo vanuit gelijkwaardigheid naar diepere thema's te kijken, vanuit een gedeelde visie en met een cut-the-crap mentaliteit. Absolute aanrader.
Janine: Een heldere, effectieve sessie waarbij Jolande volledig in haar kracht en met beZIELing, vanuit aanwezigheid mijn proces heeft kunnen onder-steunen en begeleiden. Resultaat is dat ik nu merk dat ik zelf veel meer in mijn kracht ben komen te staan. Mijn ruimte in kan en durf te nemen, zonder dat ik daar moeite voor hoef te doen. Gevolg is dat mijn klantenstroom als vanzelf op gang komt en er zich prachtige processen ont-vouwen in mijn eigen ont-wikkeling. Dank je wel lieve Jolande!
Johanny: Je doet fantastisch mooi bekrachtigend werk als Human Innovator; ik ben heel blij met je.
Annemieke: We kwamen gelijk bij de kern van mijn blokkade en op een snelle krachtige manier er doorheen gewerkt. Je zegt ook gewoon waar het op staat. Geen mooipraterij. Recht voor zijn raap. Prachtig! In de dagen erna kwam er nog iets anders naar boven, waar ik zelf mee aan de slag kon. Daardoor weer 2 grote stappen verder in het bewustzijnsproces. Het werkt nog steeds door, want ik voel me steeds krachtiger en rustiger. Zoek de oplossing steeds minder buiten mezelf. En daar gaat het om. Dank Jolande!! Je bent hier erg goed in.

Anonieme reacties

 • Ik werd getriggerd door je blog in de Awakening Journey, over hoe je de Matrix in Brussel waarnam. Het bleef me maar bezig houden, herkenning en de behoefte daar meer van te weten. Ik had de informatie-overdracht nodig.
 • Ik voel me een heel ander Mens, oftewel MeZelf!
 • Wat een mooie manier om de rust in mijzelf te herstellen.
 • Het is dagelijks wakker en gewaar blijven om de invoegingen van Mindcontrol te herkennen en op te lossen.
 • Wat een inzicht, wat een rust.
 • Je beschrijft het heel helder en praktisch toepasbaar.
 • Ik heb geleerd goed voor mezelf te zorgen. Dit brengt me dicht bij mezelf.
Terug naar de inhoud