HI-Art & InspiratieFilms - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

HI-Art & InspiratieFilms

HI-Art - Energiedragers met Hartfrequentie

In de loop van 2018 is HI-Art - Energiedragers met Hartfrequentie  ontstaan door de creatieve flow. Onze ervaring is dat een voorwerp dat ons aanspreekt ons kan helpen te genieten (zodat ons energieveld wordt ondersteund) en ons weer beter voelen. Dat is wat we willen doorgeven. Als Her-innering aan de Hartfrequentie die wij Zijn heeft Jolande een manier gevonden om het spelen met de beweging van verf en aansprekende stofjes te verwerken tot Kunst-Werkjes en Knuffelpopjes. In 2022 is het HI boek erbij gekomen.
Human Innovator Art
Jolande: "Ik maak al jaren lappen knuffelpopjes met veel liefde en de frequentie van het HartBewustZijn. Ik noemde ze Pitje. Ik kreeg enthousiaste en verbaasde reacties over het kalmerende effect van deze Pitjes op de baby's en kinderen van de ouders. Sinds 2017 maak ik de Pitjes met Organite erin verwerkt om een elektro-smog vrije leefruimte te faciliteren waarin het kind makkelijker bij zichzelf kan blijven en daardoor meer rust ervaart. Een onderwijzeres is zo enthousiast over het resultaat van wat ze ziet bij die kinderen dat ze al veel ouders heeft doorverwezen.'"
"Vanuit mijn Kernwaarde "Energie in Beweging zetten" en afgestemd op de frequentie van het HartBewustZijn maak ik nu ook aquarel tekeningen, schilderijtjes en geschilderd glas- en aardewerk. Deze manier werkt door in het eindresultaat: Een voelbare Her-Innering van de Bronkracht die wij zijn, die jij bent en die Her-Innerd wil worden. Hierdoor hebben de Kunst-werkjes eenzelfde bekrachtigende en rustgevend effect."
Voor het bekijken, kopen of bestellen van de Kunst-Werkjes en Knuffelpopjes Pitjes Organite, bezoek dan de webwinkel HI Art.
Enkele voorbeelden van de Energiedragers. Klik op de foto om deze uit te vergroten.

InspiratieFilms

Soms zeggen beelden meer dan woorden. Dat is waarom we sinds 2007 voor onze aparte webwinkel films op dvd's of blu-rays, die uitnodigen om verder te kijken, hebben geselecteerd. We hebben sinds het begin zo'n kleine 200 inspirerende films uitgezocht die meerdere keren te bekijken zijn om zo telkens weer een andere laag te ontdekken. We noemen dergelijke films dan ook Inspiratiefilms.
Inspiratiefilms inspireren, spreken het gevoel aan, verruimen bewustzijn en vergroten het creatievermogen en de interne motivatie. Ze bieden meerdere gezichtspunten, geven stof tot nadenken, kunnen vragen oproepen die lang niet altijd door de mind te beantwoorden zijn en de Inspiratiefilms kunnen het onvoorstelbare voorstelbaar maken. Hierdoor zijn de Inspiratiefilms de moeite waard om ze nog eens te bekijken en je zult zien dat er dan weer nieuwe inzichten en vragen komen. Doordat in elke film ook nog eens een onbekende hoeveelheid waarheid zit, kun jij ook jouw onderscheidingsvermogen trainen als onderdeel van Zelfonderzoek.
De webwinkel InspiratieFilms geeft bij de bestelmogelijkheid een korte beschrijving van de film en de trailer van de film zodat je kunt voelen of deze film bij jou resoneert.
InspiratieFilms banner
Terug naar de inhoud