Human Innovation Plan - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Playshop

Human Innovation Plan (HIP)

Terug naar jouw eigen visie als Oorsponkelijk Mens

Inleiding

De motor van vooruitgang heeft alles te maken met Respect voor jouw Zelf en van daaruit het hebben van een Visie, het weten waarom je iets doet. In het Engels wordt dit 'The Why' genoemd. Als dat kristalhelder is, dan wordt al het andere (het hoe, waar en wat je wilt gaan doen voor wie dan ook) duidelijk. Echter veel mensen slaan het formuleren, of voelen van hun visie vaak over. Ze neigen zich daardoor te verliezen in het uitvoeren van een mentale (geprogrammeerde) strategie voor het dagelijks leven waarin visie noch passie (Hart Frequentie) hun cruciale plek hebben. Hierdoor verwordt de Human Being makkelijk tot een Human Doing.
Welke visie draag jij in jouw Hart? Wat zou jij als Soeverein Mens wil realiseren in jouw leven op deze planeet Aarde? Of misschien heb je of voel je jouw Visie al, maar heeft het nog geen vorm gekregen en zoek je nog naar de manier waarop jij jouw visie kunt realiseren.
Human Innovation Plan - start page

Doel

Het ont-dekken, oftewel in je Zelf Her-Inneren, wat jouw antwoorden zijn op deze en andere vragen middels een Creatieve en Speelse werkwijze. Het resultaat is jouw creatieve uiting van de frequentie van jouw Visie.

Voor Wie?

Deze Playshop is voor mensen die hun visie kristalhelder willen krijgen en dat letterlijk voor zich willen zien als een ‘routekaart’ om hiermee de volgende stappen te zetten als Oorspronkelijk Mens.

Wat kan je verwachten?

Deze Playshop is zo ontwikkeld dat vanuit jouw BronWezen, jouw Blauwdruk zich ontvouwt tijdens deze creatieve Playshop. We spelen met papier en potloden, kleuren, voelen, Zijn, uitwisselen van gedachtes en ideeen met anderen en alles wat er vanuit het Niets Ontstaat.
Tevens krijg je handvatten aangereikt om eventuele blokkades te doorbreken.
Het resultaat van deze Playshop is meer helderheid over jouw toekomst en hoe jij dit vorm wil en kunt geven.

Praktisch

Data: IZie agenda op de Homepage. Tevens is het mogelijk op afspraak met 2 tot 4 personen te komen, neem hiervoor contact op met Jolande.
Aantal deelnemers: Kleine groep van 2 tot 4 personen, iedereen krijgt voldoende ruimte en persoonlijke aandacht. Playshop gaat door bij minimaal 2 personen.

Investering: Tijdsinvestering is van 13,30-17.00 uur en de kosten zijn € 75 (incl. 21% BTW) voor een Particulier en € 90 (excl. BTW) voor een ZZP’er en € 110 (excl. BTW) voor medewerkers van MKB-bedrijven.
Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.
Aanmelden en betalen: Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelnamevoucher te bestellen (tegelijk jouw factuur). Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
© 2017-2022 Human Innovator
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
Terug naar de inhoud