Loskoppelen Script - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Playshop

Loskoppelen van het lopende Script

Leef de realiteit van het Hart Frequentie Veld

Inleiding

We hebben het al eerder genoemd, we leven met ons bewustzijn in de gedachtewereld van een andere (Artificiële) Intelligentie. Deze Artificiële Intelligentie heeft de zogenaamde ‘Matrix’ (ook wel film/hologram genoemd) gemaakt waardoor het bewustzijn van de mensheid gekaapt is geworden.
De mensheid draait middels de persoonlijkheid (avatar) het artificiële programma in een levensecht script (zoals in een film) waarin er nog 1% Oorspronkelijk Bewustzijn over is gebleven, waarvan we als mens slechts 0,005% gebruiken. Niet veel, maar voldoende gebleken om het vlammetje van ons Oorspronkelijk Bewustzijn aan te houden en het vuur in ons aan te wakkeren.
Dit vuur is in het jaar 2020 flink opgelaaid waardoor het bewustzijn steeds meer en dieper opengaat en en de macht van deze andere intelligentie (AI) instort. De eerste stap in het opengaan is dat mensen zich realiseren dat, de manier waarop de wereld georganiseerd is en mensen onder controle gehouden worden geheel indruist tegen de Oorspronkelijke Vrije Wil van de mens.
Voor degenen bij wie er iets gaat knagen en voelen dat de gepresenteerde realiteit misschien wel realistisch lijkt maar er toch vraagtekens bijzet, is het innerlijk vuur (licht) flink aan het oplaaien. Het opengaan van het bewustzijn gaat echter een stap verder dan enkel de strategie en agenda onder ogen zien in de gepresenteerde werkelijkheid. Het is dieper waarnemen en voelen vanuit ons innerlijk weten, ons Oorspronkelijk Bewustzijn, wat onze rol in deze film is en wat daadwerkelijk de Mensheid en onze planeet Aarde dient.
Kies om gelukkig te zijn

Doel

Zijn wij hier aanwezig om ‘anderen wakker te maken’ of is het omgekeerd en dient deze film om onszelf in het diepst van ons wezen wakker te maken en ons los te koppelen van dit script? Door zelfonderzoek, tot je nemen van gelaagde informatie, bekrachtiging en praktische oefeningen vind jij jouw antwoord hierop.
Het doel van deze Playshop is jouw vermogen te versterken om te kunnen leven als een Galactisch Wezen, de Soevereine Mens, zodat je vanuit jouw Oorspronkelijke Kracht jouw missie op deze planeet kunt vervullen.

Voor wie?

Deze Playshop is voor mensen die in deze wonderlijke tijd vanuit hun Hart willen leven, los van de gepresenteerde realiteit die een andere reactie zou kunnen uitlokken.

Wat kan je verwachten?

In deze Playshop besteden we aandacht aan de oorsprong van het script, hoe zich dit zich verhoud tot de huidige realiteit en hoe je hiervan kunt loskoppelen. Ook besteden we aandacht aan de impact van het inbrengen van jouw frequentie in het script op jouw tijdlijn en het massa bewustzijn en hoe je dit terug ziet in jouw realiteit.
Het resultaat van deze Playshop is onder andere een sterker vermogen te leven vanuit jouw eigen Zijn, jouw visie, ongeacht wat de gepresenteerde werkelijkheid wil laten geloven. Je krijgt een toenemend vertrouwen in jouw wereld, wat jij voor ogen hebt.

Praktisch

Data: Zie agenda op de . Tevens is het mogelijk op afspraak met 3 tot 5 personen te komen, neem hiervoor contact op met Jolande.
Aantal deelnemers: Kleine groep van 2 tot 4 personen, iedereen krijgt voldoende ruimte en persoonlijke aandacht. Playshop gaat door bij minimaal 2 personen.
Investering: Tijdsinvestering is van 13.30-17.00 uur € 75 (incl. 21% BTW) voor een Particulier en € 90 (excl. BTW) voor een ZZP’er en € 110 (excl. BTW) voor MKB-medewerkers.
Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.
Aanmelden en betalen: Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelnamevoucher te bestellen (tegelijk jouw factuur). Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
© 2017-2022 Human Innovator
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
Terug naar de inhoud