Agenda


September 2019

* Niemandsland
   Maandag 16/9
   van 10.00-13.30 uur
   (één dagdeel)

* Draagkracht Geluk
  Maandag 23/9
   10.00-13.30 uur
   (één dagdeel)

Oktober 2019

* Draagkracht Geluk
  Zaterdag 5/10
   13.30-17.00 uur
   (één dagdeel)

* Manifestatiekracht
  Zaterdagmiddag
   12/10 &  26/10
  13.30-17.00 uur
   (twee dagdelen)

* Niemandsland
   Maandag 14/10
   van 10.00-13.30 uur
   (één dagdeel)

* HIP
  Maandag 21/10
  van 10.00-13.30 uur
   (één dagdeel)


  

Agenda


Juli 2019

*
Niemandsland
   zaterdag 06 juli
   van 13.30-17.00 uur
  

Playshop : Niemandsland

Het Oude loslaten en het Nieuwe verwelkomen

Er komen steeds meer schokkende onthullingen in het publieke domein over kindermisbruik, mensenhandel, de waarheid achter het huidige geldsysteem, kinderontvoeringen, de zogenaamde Deep State, etcetera.


Tegelijkertijd vindt er onzichtbaar, maar wellicht voor jou wel voelbaar, een verhoging plaats van de energetische frequentie op Aarde. Dit faciliteert een versnelling in het ontwaken van de Mensheid en in het collectief Bewustzijn.


Het is nu de tijd waarin steeds meer mensen zich realiseren dat wat hun altijd verteld is door de Grote Machten als; media, onderwijs, gezondheidszorg, overheid, farmaceutische industrie, voedsel industrie, justitie, etc. op misleiding berust. Daarmee valt het bestaande beeld van de wereld uit elkaar en is het vertrouwen in een “grotere macht, die het beste met ons voor heeft” aan het wankelen gebracht.


Hoe deze realisaties tot je komen, verschilt van mens tot mens. De ene persoon heeft in één moment een indrukwekkende Wake Up Call en de andere persoon realiseert het zich beetje bij beetje.


Waarom we altijd zo “goedgelovig” zijn geweest is het resultaat van een zorgvuldig uitgerolde campagne om de mens bewust te misleiden. Zelfs de misleiders zijn zelf ook misleid, vele klokkenluiders getuigen daarover.


Het kan een verbluffende ervaring zijn om je dit alles te realiseren en het ook niet meer te kunnen ontkennen. Het is namelijk niet alleen je brein wat reageert op al deze onthullingen, maar ook je neurologische systeem, je gedachten en je emoties. Het is zoiets als op de leeftijd die je nu hebt te horen krijgen, dat je ouders niet je biologische ouders zijn….


Deze playshop is ontwikkeld om samen met jou te onderzoeken wat jij nu nodig hebt om in je rust te komen en/of te blijven, te midden van een (oude) wereld die instort en een nieuwe wereld die nog niet tastbaar is. Tevens krijg je handvatten aangereikt om in deze fase van Niemandsland, op een praktische wijze om te gaan met alle onthullingen, jezelf daarin te zijn en door te gaan op jouw unieke manier.


In kleine groep, maximaal 4 personen. Je bent van harte uitgenodigd.

Praktisch:

Data:
Zie de Agenda rechts op deze pagina.

Investering:

De playshop bestaat uit een middag van 3,5 uur met een kleine groep deelnemers zodat allen ruimte krijgen voor persoonlijke aandacht.

Particulier: € 49,- incl 21% btw
Zakelijk    : € 49,- ex. 21% btw

Aanmelden en betalen:

Via onze webwinkel HI Art kun je je Deelname Voucher bestellen.

Deelname voucher Bestellen

Mobiel: NUL-ZES-44511-ACHT-60
Email Jolande.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact