Niemandsland - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Playshop

Niemandsland

Het Oude loslaten en het Nieuwe verwelkomen

Inleiding

De Mensheid is aan het ontwaken, de wereld zoals deze was lijkt voorbij en wat de toekomst brengt is onzeker. Wat nu?
 
We staan als Mensheid voor de keuze om in deze ongewisse tijd door te gaan met ons te laten leiden door de plannen die anderen aan het uitrollen zijn of onze toekomst zelf te bepalen en onze autoriteit en verantwoordelijkheid daarvoor te nemen.
Misschien lijkt het lastig om juist nu de ruimte te nemen om daar over na te denken, het je voor te stellen en er werk van te maken. In een transformerend tijdperk, zoals de wereld deze nu doormaakt, kan het voorkomen dat je als individu even 'blank slaat' in je hoofd. Je weet het even niet meer precies en elk referentiepunt dat je eerder houvast gaf bestaat of werkt niet meer. Er is een fase van een soort van chaos. Wij noemen het Niemandsland, wat bekend is werkt niet meer en wat wel werkt is nog onbekend.
Splitting reality

Doel

Deze Playshop helpt je om voor jezelf de Wezenlijke zaken eerst weer helder op een rijtje te krijgen door rust en vrije aandacht te ervaren in een onbekende situatie. Het is namelijk niet alleen je brein dat reageert, maar ook jouw neurologische systeem, gedachten en emoties.
Je leert hoe je door zo’n ervaring heen kunt gaan om zo weer jouw autoriteit over jouw leven te verkrijgen. Vanuit deze rust en met de vrije aandacht die weer tot je beschikking staat, kun jij zelf de vorm en inhoud van jouw leven bepalen.

Voor wie?

Voel jij je in een soort Niemandsland of heb je even een steuntje nodig om zelf je route te bepalen, wees dan welkom op deze Playshop.

Wat kan je verwachten?

Deze Playshop is ontwikkeld om samen met jou te onderzoeken wat jij nu nodig hebt om in balans te blijven te midden van een wereld die instort. Een wereld waarin de Waan van de Dag zich nog sterker aandient, terwijl de nieuwe wereld nog niet tastbaar is. Je ontdekt hoe jij in deze situatie je verantwoordelijkheid kunt nemen en je focus kunt behouden.
Daarnaast krijg je praktische handvatten aangereikt om in deze fase van Niemandsland om te gaan met het even niet weten en hoe jij daarin jezelf kunt blijven.
Her resultaat van deze Playshop is, onder andere, meer evenwicht en grotere bereidheid om de wereld te gemoet te treden.

Praktisch

Data: Zie agenda op de Homepage. Tevens is het mogelijk op afspraak met 2 tot 4 personen te komen, neem hiervoor contact op met Jolande.
Aantal deelnemers: Kleine groep van 2 tot 4 personen, iedereen krijgt voldoende ruimte en persoonlijke aandacht. Playshop gaat door bij minimaal 2 personen.

Investering
: Tijdsinvestering is van 13,30-17.00 uur en de kosten zijn € 75 (incl. 21% BTW) voor een Particulier en € 90 (excl. BTW) voor een ZZP’er en € 110 (excl. BTW) voor MKB-medewerkers.
Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.
Aanmelden en betalen: Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelname-voucher te bestellen (tegelijk jouw factuur). Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
© 2017-2022 Human Innovator
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
Terug naar de inhoud