Augustus

Loskoppelen Script
- Zaterdag 15/8
  13.30-17.00 uur
  (één dagdeel)

HIP
Maandag 17/8
10.00-17.00 uur
(één dagdeel)

Niemandsland
Maandag 24/8
10.00-17.00 uur
(één dagdeel)

Draagkracht Geluk
Zaterdag 29/8
13.30 - 17.00 uur
(één dagdeel)

September

Manifestatiekracht
Zat. 5/9 & 19/9
13.30-17.00 uur
(twee dagdelen)

  

Agenda


Juli 2019

*
Niemandsland
   zaterdag 06 juli
   van 13.30-17.00 uur
  

Agenda

Binnenkort weer nieuwe
data beschikbaar.

Are YOU still waiting for
‘The Event’?

YOU are The Event!


Aanbeveling van de juf:
“Een enorm succes,
ik gun ieder kind een
Pitje Organite!”


Playshop Niemandsland

Het Oude loslaten en het Nieuwe verwelkomen

Doel

Er komen steeds meer schokkende onthullingen in het publieke domein over kindermisbruik, mensenhandel, de waarheid achter het huidige (geld en macht) systeem, kinderontvoeringen, de zogenaamde Deep State, etcetera. Tegelijkertijd vindt er onzichtbaar, maar wellicht voor jou wel voelbaar, een verhoging plaats van de energetische frequentie op Aarde. Dit faciliteert een versnelling in het ontwaken van de Mensheid en daardoor in het collectief Bewustzijn en aan de verandering van het systeem (Matrix).

Het is nu tevens de tijd waarin steeds meer mensen zich realiseren dat wat hun altijd verteld is door de Grote Machten (zoals media, onderwijs, gezondheidszorg, overheid, farmaceutische industrie, voedselindustrie, justitie, etc.) op misleiding berust. Daarmee valt het bestaande beeld van de wereld uit elkaar en is het vertrouwen in een “grotere macht, die het beste met ons voor heeft” aan het wankelen gebracht. Hoe jij je dit realiseert verschilt van mens tot mens. De ene persoon kan in één moment een indrukwekkende Wake Up Call hebben en een andere persoon realiseert het zich beetje bij beetje. Waarom we altijd zo goedgelovig zijn geweest is het resultaat van een zorgvuldig uitgerolde campagne om de mens bewust te misleiden. Zelfs de misleiders zijn zelf ook misleid; veel klokkenluiders getuigen daarover.

Het kan een verbluffende ervaring zijn om je dit alles te realiseren en het ook niet meer te kunnen ontkennen. Het is namelijk niet alleen je brein wat reageert op al deze onthullingen, maar ook je neurologische systeem, je gedachten en je emoties. Het is zoiets als op de leeftijd die je nu hebt te horen krijgen, dat je ouders niet je biologische ouders zijn.

Deze Playshop helpt je om voor jezelf de Wezenlijke zaken weer goed op een rijtje te krijgen waardoor jij jouw Zelf zich kan laten manifesteren in deze realiteit.

Voor wie?

Voel jij je in een soort niemandsland of heb je even een steuntje nodig om zelf je route te bepalen, wees dan welkom op deze Playshop.

Wat kan je verwachten?

Deze Playshop is ontwikkeld om samen met jou te onderzoeken wat jij nu nodig hebt om in balans te blijven te midden van een wereld die instort en waarin de Waan van de Dag zich nog sterker aandient, terwijl de nieuwe wereld nog niet tastbaar is. Hoe kun jij in deze situatie je verantwoordelijkheid nemen en focus bewaren?

Je krijgt tevens handvatten aangereikt om in deze fase van Niemandsland, op een praktische wijze om te gaan met alle onthullingen, jezelf daarin te blijven en door te gaan op jouw unieke manier.

De Playshop vindt plaats in een kleine groep (maximaal 4 personen) zodat allen ruimte krijgen voor persoonlijke aandacht.

Praktisch

Data: Zie de Agenda rechts op deze pagina.

Investering: De Playshop bestaat uit een dagdeel van 3,5 uur en de kosten zijn
voor Particulier: € 75 (incl. 21% BTW) en voor ZZP’er (zijnde bedrijfskosten) € 85 (excl. BTW).

Voor MKB-bedrijven hanteren wij een offerte op maat met prijsopgaaf. Neem hiervoor contact met ons op. Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webwinkel vermeld.

Aanmelden en betalen:

Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelname-voucher te bestellen (tegelijk jouw factuur).

Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.


Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.Agenda

Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact
Home EN_Home