Manifestatiekracht - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Playshop

Manifestatiekracht Manifesteren

Ontsluit de krachten die je hebt om jouw visie te realiseren

Inleiding

Manifestatiekracht manifesteren beschrijft in twee woorden hoe jij jouw Oorspronkelijke Creatiekracht kunt omzetten in het praktisch en tastbaar realiseren van wat jij graag wilt ervaren in jouw leven.
Onze ervaring van de afgelopen 30 jaar heeft ons geleerd dat creëren vanuit de mind of creëren vanuit jouw hart een wezenlijk verschil geeft in het tastbare resultaat in jouw dagelijks leven. Er zijn twee belangrijke factoren die hierbij een rol spelen. Enerzijds het kennen (innerlijk weten) van het Waarom (de 'WHY') oftewel jouw visie op jouw leven (Waar gaat jouw hart van stromen? en Wat geeft jou energie?). Wil je eerst hiermee aan de slag, lees dan verder bij de Playshop Human Innovation Plan.
Anderzijds het zelf kunnen sturen van innerlijke processen die de snelheid en uitkomst van de manifestatie (het Creatieproces) bepalen. Dat is het hoofdonderwerp van deze Playshop Manifestatiekracht manifesteren, die daarmee een praktisch vervolg is op het lezen van onze blogs, met name de Trilogie De Onlogica van verandering voor de Persoonlijkheid.
Zeker in deze tijd, waarin alle houvast en ankers op losse schroeven staan en je onder andere geconfronteerd kan worden met het onbekende van een ‘Nieuwe Wereld’, zijn jouw Visie en Manifestatiekracht in jouw realiteit onontbeerlijk. Immers, wanneer jij niet jouw eigen realiteit creëert beland je (soms heel subtiel toch) in de creatie van een ander (of andere Intelligentie).   
Het is nu dan ook noodzaak om duidelijk te krijgen welke achterliggende vragen en zaken nog (on)bewust de oorzaak kunnen zijn van een verminderde manifestatiekracht. Voorbeelden van dergelijke achterliggende vragen zijn: Wat staat er tussen je Creatiekracht en de daadwerkelijke manifestatie in? Welke programmering draait wanneer de manifestatie uitblijft? Wat wordt aangewakkerd wanneer je op jezelf wordt teruggeworpen in het manifesteren? Leef jij je grootsheid of neem je genoegen met de door de Matrix toegestane ruimte? Welke rol speelt jouw neurologische systeem in jouw manifestatie? Hoe werkt het manifesteren vanuit jouw blauwdruk, het belang om hier & nu als Oorspronkelijk Mens op Aarde te zijn?
creatie4

Doel

Deze Playshop heeft als basis jouw onderzoek in jouw eigen Bewustzijn. De vraag of vragen over jouw Manifestatiekracht waarmee je naar de Playshop komt zijn hierbij het uitgangspunt. Je krijgt inzicht in de rol van patronen, routines, ankers en de geprogrammeerde persoonlijkheid. Je leert om autoriteit te nemen als creërend Oorspronkelijke Mens en hoe je van daaruit in verbinding met het Creatieveld jouw Visie kunt manifesteren. Hierdoor zul je gaan begrijpen dat de manifestatie buiten lineaire 3D tijd gebeurt. Je zult ook antwoorden vinden op de bovenstaande en andere vragen om zo de weg vrij te maken voor jouw Creatie- en Manifestatiekracht.

Voor Wie?

Deze Playshop is voor mensen die innerlijk weten of voelen dat ze Creatiekracht hebben maar tegen diverse belemmeringen aanlopen om het in hun dagelijks leven terug te zien.

Praktisch

Data:Zie agenda op de Homepage. Tevens is het mogelijk op afspraak met 2 tot 4 personen te komen, neem hiervoor contact op met Jolande.
Aantal deelnemers: Kleine groep van 2 tot 4 personen, iedereen krijgt voldoende ruimte en persoonlijke aandacht. Playshop gaat door bij minimaal 2 personen.

Investering: Tijdsinvestering is twee dagdelen van 13.30-17.00 uur met twee weken er tussen. De kosten zijn € 150 (incl. 21% BTW) voor een Particulier en € 180 (excl. BTW) voor een ZZP’er en € 220 (excl. BTW) voor MKB-medewerkers.
Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.
Aanmelden en betalen: Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelnamevoucher te bestellen (tegelijk jouw factuur). Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.

Wat kan je verwachten?

De Playshop gaat voorbij aan het zoeken van antwoorden in de rationele logica van de dagelijkse realiteit in de Matrix. Je gaat op verschillende praktische manieren onderzoeken welk programma’s er nog ongezien in jou draaien en je leert hoe jij deze programma’s eenvoudig kunt annuleren.
Niets wordt hierbij door een trucje opgelost. Je leert om in situaties, waarin de realiteit een ander resultaat geeft dan je had gewenst, de programma’s en ankers die dan nog actief zijn snel te herkennen en deze vervolgens te stoppen. Daarnaast zal je gaan inzien hoe het tijd- en ruimte continuüm onze realiteit mede bepaalt en hoe je gebruik kunt maken van niet-lineair denken.
De resultaten van deze Playshop zijn dan ook een toename van jouw Creatie- en Manifestatiekracht en een verhoogd bewustzijn dat jij zelf jouw realiteit vormgeeft. Een bekrachtiging hiervan zul je na de Playshop ervaren door het geleerde dagelijks in de praktijk te brengen en er een nieuwe routine van te maken.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
© 2017-2022 Human Innovator
Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens gaat over jou!
Het is de Her-Innering van wie jij Wezenlijk Bent
Terug naar de inhoud