Manifestatiekracht - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud
Playshop

Manifestatiekracht Manifesteren

Ontsluit de krachten die je hebt om jouw visie te realiseren

Inleiding

Manifestatiekracht manifesteren beschrijft in twee woorden hoe jij jouw Creatiekracht kan omzetten in het realiseren van hetgeen jij Wezenlijk vanuit je Hart wilt uitdrukken in jouw leven. Het gaat om jouw Visie over hoe jij wilt bijdragen aan het Herstel van de Aarde en de Mensheid (zie ook de Playshop Human Innovation Plan). Zeker in deze tijd waarin er een tweedeling lijkt te ontstaan tussen mensen bij wie het Bewustzijn opengaat en mensen die steeds dieper in een bewustzijnsvernauwing lijken te zakken, is Manifestatiekracht cruciaal.  
Het is nu dan ook noodzaak om duidelijk te krijgen welke achterliggende vragen nog onbewust de oorzaak kunnen zijn van verminderde manifestatiekracht. Voorbeelden van dergelijke achterliggende vragen zijn: Wat staat er tussen je Creatiekracht en de daadwerkelijke manifestatie in? Welke programmering draait wanneer de manifestatie uitblijft? Wat wordt aangewakkerd wanneer je op jezelf wordt teruggeworpen in het manifesteren? Welke rol speelt mindcontrol in jouw manifestatie? Hoe werkt het manifesteren vanuit jouw blauwdruk, het belang om hier & nu als Oorspronkelijk Mens op Aarde te zijn?
creatie4

Doel

Deze Playshop heeft als basis jouw onderzoek in jouw eigen Bewustzijn. De vraag of vragen waarmee je naar de Playshop komt zijn hierbij het uitgangspunt. Je leert Autoriteit te nemen als scheppend Oorspronkelijke Mens en hoe je van daaruit in verbinding met het CreatieVeld jouw Visie kunt Manifesteren. Je zult antwoorden vinden op de bovenstaande en andere vragen om zo de weg vrij te maken voor jouw Creatie- en Manifestatiekracht.
Voor Wie?
Deze Playshop is voor mensen die innerlijk weten of voelen dat ze Creatiekracht hebben maar tegen diverse belemmeringen aanlopen om de creatie te manifesteren.

Wat kan je verwachten?

De Playshop gaat voorbij aan het zoeken van antwoorden in de rationele logica van de dagelijkse realiteit in de Matrix. Je gaat op verschillende praktische manieren onderzoeken welk programma’s er nog ongezien in jou draaien en hoe je deze programma’s kunt annuleren.
Niets wordt door een trucje opgelost. Je leert om in situaties waarin de realiteit een ander resultaat geeft dan je had gewenst, de programma's die dan nog actief zijn snel te herkennen en vervolgens te stoppen.
Het resultaat van deze Playshop is dan ook een toename van je Creatie- en ManifestatieKracht.

Praktisch

Data: Zie de Kalender.
Aantal deelnemers: Vanwege overheidsregels zijn max. 3  personen welkom. Iedereen krijgt voldoende ruimte en persoonlijke aandacht.
Investering: Tijdsinvestering is van 13,30-17.00 uur en de kosten zijn € 75 (incl. 21% BTW) voor een Particulier en € 90 (excl. BTW) voor een ZZP’er en € 110 (excl. BTW) voor MKB-medewerkers.
Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.
Aanmelden en betalen: Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelnamevoucher te bestellen (tegelijk jouw factuur). Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.
Annuleren: Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.
Terug naar de inhoud