Agenda

Augustus

Loskoppelen Script
- Zaterdag 15/8
  13.30-17.00 uur
  (één dagdeel)

HIP
Maandag 17/8
10.00-17.00 uur
(één dagdeel)

Niemandsland
Maandag 24/8
10.00-17.00 uur
(één dagdeel)

Draagkracht Geluk
Zaterdag 29/8
13.30 - 17.00 uur
(één dagdeel)

September

Manifestatiekracht
Zat. 5/9 & 19/9
13.30-17.00 uur
(twee dagdelen)
  

Agenda


Juli 2019

*
Niemandsland
   zaterdag 06 juli
   van 13.30-17.00 uur
  

Agenda

Binnenkort weer nieuwe
data beschikbaar.

Are YOU still waiting for
‘The Event’?

YOU are The Event!


Aanbeveling van de juf:
“Een enorm succes,
ik gun ieder kind een
Pitje Organite!”


Playshop Manifestatiekracht manifesteren

Doel

Manifestatiekracht manifesteren beschrijft in twee woorden hoe jij jouw Creatiekracht kan omzetten in het realiseren van hetgeen jij Wezenlijk als Oorspronkelijke Mens wilt creëren. Echter in de praktijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan.

Deze Playshop heeft als basis jouw onderzoek in jouw eigen Bewustzijn. De vraag of vragen waarmee je naar de Playshop komt zijn hierbij het uitgangspunt.

Tevens zullen we ook kijken naar mogelijk achterliggende vragen die nog onbewust de oorzaak kunnen zijn van verminderde manifestatiekracht. Voorbeelden van dergelijke achterliggende vragen zijn: Wat staat er tussen je Creatiekracht en de daadwerkelijke manifestatie in? Welke programmering draait wanneer de manifestatie uitblijft? Wat wordt aangewakkerd wanneer je op jezelf wordt teruggeworpen in het manifesteren? Welke rol speelt mindcontrol in jouw manifestatie? Hoe werkt het manifesteren vanuit jouw blauwdruk, het belang om hier & nu als Oorspronkelijk Mens op Aarde te zijn?

Tijdens deze Playshop ont-dek je antwoorden op deze en andere vragen.

Voor wie?

Deze Playshop is voor mensen die innerlijk weten of voelen dat ze Creatiekracht hebben maar tegen diverse belemmeringen aanlopen om de creatie te manifesteren.

Wat kan je verwachten?

Deze Playshop gaat voorbij aan het zoeken van antwoorden in de rationele logica van de dagelijkse realiteit in de Matrix. Je gaat op verschillende praktische manieren onderzoeken welk programma’s er nog ongezien in jou draaien en hoe je deze programma’s kunt annuleren. Je leert Autoriteit nemen als scheppend Oorspronkelijke Mens en hoe je van daaruit in verbinding met het CreatieVeld jouw ideaal kunt Manifesteren.

Tijdens deze Playshop wordt niets door een trucje opgelost. In plaats daarvan leer je om in situaties waarin de realiteit een ander resultaat geeft dan je had gewenst, de programma's die dan nog actief zijn snel te herkennen en vervolgens te stoppen. Het ondermijnende mechanisme lost op doordat jij in Bewustzijn speelt met Zelfonderzoek en vertrouwt op jouw Bewustzijn.

Het is een Playshop in kleine vaste groep met maximaal 4 deelnemers.

Met elkaar dragen we het CreatieVeld van deze Playshop.

Praktisch

De Playshop bestaat uit twee dagdelen van 3,5 uur met dezelfde kleine groep deelnemers (maximaal 4 deelnemers) en alle ruimte voor uitwisselen en persoonlijke aandacht.

Data: Zie de Agenda rechts op deze pagina.

Investering: De Playshop duurt 2 maal 3,5 uur en de kosten zijn voor Particulier: € 150 (incl. 21% BTW) en voor ZZP’er (zijnde bedrijfskosten) € 170 (excl. BTW).

Voor MKB-bedrijven hanteren wij een offerte op maat met prijsopgaaf. Neem hiervoor contact met ons op. Tariefwijzigingen voorbehouden; de actuele prijzen worden op deze website of in de webshop vermeld.

Aanmelden en betalen:

Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang. Klik hier om in onze webwinkel HI Art jouw deelname-voucher te bestellen (tegelijk jouw factuur).

Door het bestellen en betalen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

Annuleren: Mocht je onverhoopt een dagdeel niet kunnen, dan is inhalen niet mogelijk, tenzij we als groep een andere afgestemde datum kunnen vinden. Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de Playshop. Je ontvangt dan een creditnota en het bedrag wordt teruggestort. Nadien ben je gehouden de factuur te betalen.


Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, bel gerust Jolande: NUL-ZES-4451186-NUL of stuur je vraag via email.


Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Home Eerherstel Innovatiesessie PlayShops HI Art Awakening Journey Over ons Links Contact
Home EN_Home