Overview AJ Blogs - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

Awakening Journey - Overzicht van blogs

In onze blogs Awakening Journey schrijven we over Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens in het dagelijkse leven. De blogs beschrijven delen van onze ont-dekkingstocht in het waarnemen in Bewustzijn en hoe we als mens hier gebruik van kunnen maken. We delen met jou hoe wij het ervaren om onze Grootsheid te Her-Inneren en onze Autonomie en Autoriteit opnieuw te claimen. Kort gezegd, om steeds meer als Oorspronkelijke Mens te leven op deze planeet Aarde. Het is onze intentie jou te inspireren ook zelf in het dagelijks leven en in jouw bewustzijn op onderzoek te gaan.
Hieronder presenteren we de blogs in chronologische volgorde.
Leeswijzer: De blogs zijn opgebouwd met gelaagde informatie die het beste opgenomen kunnen worden door ze meerdere keren te lezen. We houden de blogs regelmatig bij wat betreft de actualiteit, dus kom nog een keertje terug om de vernieuwde blogs te lezen. Gebruik je intuïtie wat je moet lezen en waar je wilt beginnen. Wanneer je niet weet waar je moet beginnen en je bent nieuw in het onderwerp, raden we je aan om bij het begin te beginnen.
Unplug the Matrix
"Unplug the Matrix” doet een appel op ons om letterlijk afstand te nemen van die virtuele werkelijkheid waarin we leven die zo levensecht lijkt. Hoe doe je dat?
T1. Power Within
Deel 1 van de Trilogie De Onlogica van Verandering voor de persoonlijkheid. Power Within is voor iedereen uniek en tegelijkertijd voor iedereen hetzelfde. Hoe dan?
Helderheid krijgen
Waarnemen in het dagelijks leven is een vaardigheid die we allemaal hebben. In dit blog een voorbeeld hoe dat werkt in het toenmalige als gevaarlijk aangemerkte Brussel.
Boom op onze auto
In de oorzaak aanwezig zijn, vlak vòòr het moment van de impact, verandert de uitkomst in jouw realiteit. Hoe werkt dat in het dagelijks leven en voor jou?
T3. Autoriteit nemen
Deel 3 van de Trilogie De Onlogica van Verandering voor de persoonlijkheid. Hoe vinden we onze heelheid terug in een gefragmenteerde wereld?
Vrijheid
Welke percepties bestaan er op vrijheid? Een belangrijke vraag die we met verschillende voorbeelden beantwoorden. Geactualiseerd November 2021.
Verantwoordelijk
Waar begint verandering? Soms door op een andere manier te reageren op iemand of op een situatie. Het is de vaardigheid om afgestemd te reageren.
T2. Reptielen Brein
De Onlogica van Verandering voor de persoonlijkheid, deel 2: Wat zijn oorzaken van stress en weerstand wanneer we willen veranderen?
Puur Geluk Leven

Zeker in deze tijd? Onmogelijk! Toch nemen we je graag mee in onze gedachtegang dat de verandering van de wereld bij jouw Geluk begint.
Eenheid & 'Splitting Reality'
De wereld zoekt naar Eenheid en daarvoor moeten de Mensen alle druk weerstaan, terwijl ze zich concentreren op de weg vooruit.
Waan van de Dag

Zonder dat je het vaak doorhebt ben je heel druk met de agenda van iemand anders. Wat gebeurt er nu echt? Daar gaat dit blog over.

1. Speciaal Zijn

Dit is een opmerkelijk programma dat ons in staat stelt om ons bewust te worden van veel spelletjes in de wereld en deze te overstijgen.
Zelfvertrouwen
Het vergroten van ons Zelfvertrouwen is de sleutel tot bevrijding. Welke rollen spelen ons neurologische systeem en de maatschappij hierin?
Onbekend maakt Vrij
Door de interne matrix waar te nemen en los te koppelen van de externe matrix kan je in het onbekende komen. Dit opent een scala van mogelijkheden.
Afscheid nemen
Een werkelijke transitie kan enkel plaatsvinden wanneer je de oude deur sluit, afscheid neemt van het oude, en het onbekende nieuwe omarmt.
2. Los van Zintuigen
Inzichten in hoe onze zintuigen ons leven bepalen en hoe we ongewenste reacties kunnen stoppen om zo meer vanuit het Hart te kunnen leven.
Opstaan als Mens
Door op te staan als mens uit het reptielenbewustzijn krijgt het Oorspronkelijk Mensbewustzijn weer haar eigen plek op de planeet Aarde.
Hart-Kompas
Door te gaan staan voor Jouw Zelf, gedragen door jouw Hart-Kompas en Innerlijk Kracht draag je bij aan het realiseren van het Aarde-Herstelplan.  
Hart & Zijn
De Grote Verandering geschiedt doordat mensen leven vanuit het Hart. Door het verbinden met anderen en de Aarde wordt deze verandering zichtbaar.
Terug naar de inhoud