Puur Geluk leven - Human Innovator

HI Logo
HI Logo
HI Logo
Ga naar de inhoud

Leef Puur Geluk

De kop van dit blog leest als een commando en zo is het ook bedoeld. Maar waarom een commando terwijl we na zoveel jaren van slavernij vrijheid opzoeken op deze planeet? In dit blog leggen we dat nader uit.

De realiteit als een film zien

Stel je voor hoe het zou zijn wanneer we de gepresenteerde realiteit zien als een film (of hologram), met onzichtbaar voor de spelers in de film: een filmscript, scriptschrijvers, een regisseur en de producenten, die er gezamenlijk voor zorgen dat het script precies gevolgd wordt wereldwijd, dan is het NU een goed moment om onze eigen rol in deze film te herzien.
De beste manier (en in onze ervaring tevens de grootste uitdaging) om met elke gepresenteerde realiteit van die film om te gaan is juist nu Puur Gelukkig te Zijn. Het verhoogt namelijk je frequentie in je lichaam en geest, wat vervolgens een goede gezondheid en een bewustzijnsverruiming ondersteunt.
Put your happy on

Geluk Leven, hoe dan?

De huidige overheersende gepresenteerde werkelijkheden van COVID19 en de wereldwijde klimaatverandering hebben er alle schijn van (en dat is ook het enige wat het is) in het huidige filmscript dat we onderworpen zullen blijven aan de Nieuwe Normaal Dictatuur (onder het mom van Algemeen Belang) waar echt niet meer aan te ontkomen is, mits we dit script blijven geloven.
We zien het nu steeds meer in het Nederlandse, Europese en Wereldnieuws, op social media, het internet en ook in onszelf dat dit vooruitzicht al reacties oproept en in toenemende mate allerlei reacties in ons neurologische systeem zal oproepen. Wat de reacties (meegaand of weerstand) ook mogen zijn, ze zijn precies ingecalculeerd door de schrijvers van het huidige script (denk bijvoorbeeld aan de ‘gamemakers’ van de filmserie The Hunger Games). Hoe echt het ook lijkt, hoe angstaanjagend realistisch de mogelijke dreigingen ook klinken, het is en blijft een script van een film c.q. hologram die zich afspeelt in jouw en/of ons bewustzijn. We zien de film letterlijk afgespeeld worden op het netvlies van onze ogen; dichterbij kun je niet zitten op het filmdoek. De bijbehorende lichaamsreacties maken het nog reëler. Als je niet beter zou weten, zou je echt erin meegaan om dat het jouw leven is gebaseerd op 'Ik ben ... (vul de puntjes in)'.
Aan de ogenschijnlijk andere kant komen er onthullingen aan het licht die een tegenwicht lijken te geven aan de huidige dictatuur. We noemen het bewust de ogenschijnlijk andere kant, omdat het zich nog steeds in deze film afspeelt en daarmee in het zeer geraffineerde script geschreven is. Hierdoor ontstaat er een geïnitieerde strijd tussen opgelegde vrijheidsbeperking en vrijheidsstrijders. Ook al gaat het bijvoorbeeld om artsen die op grond van onderzoek in hun eigen ziekenhuis tot de conclusie komen dat de gepresenteerde cijfers in het nieuws anders zijn dan hun onderzoek laat zien. Het zijn twee kanten van dezelfde medaille.
Dus of je nu meegaat met de huidige realiteit of daartegen protesteert, de schrijvers van dit script willen dat je in dit script blijft geloven en met je aandacht en dus bewustzijn verbonden blijft in dit script. Waarom? Zodat jouw en onze levensenergie in de film gevangen blijft en wij ons niet gaan realiseren dat we de innerlijke kracht en macht hebben om de Autonomie over onze eigen realiteit te nemen.

Open jouw Hart en je zult zien

Het is nu het moment om wakker te worden en te kiezen waar jij je levensenergie en aandacht aan wilt geven. Dat betekent dat je kunt kiezen of jij je richt op jouw gevoel van veiligheid in deze gepresenteerde werkelijkheid annex script/hologram en in het script in afgestemde actie komt óf dat je de moed hebt om de sprong te maken zoals de kikker die uit de pan met het bijna kokende water springt om niet gekookt te worden.
Het laatste houdt tevens in om een stap terug te doen uit alles wat op je afkomt vanuit die gepresenteerde werkelijkheid en terug naar binnen in jezelf te gaat en waarneemt (zonder te oordelen).
Open you heart
Dit proces zal je diepe inzichten opleveren en jouw tijdlijn veranderen omdat de scriptschrijvers dat een onvoorstelbare reactie vinden. Zij hebben er, in hun overtuiging, voor gezorgd dat geen enkel mens de energie, laat staan het lef heeft om de opgeroepen angst en onzekerheid waar te nemen en dan terug te gaan in zichzelf, in het eigen Hart. Het Hart is die plek waar de scriptschrijvers geen zeggenschap over hebben en waar deze gepresenteerde werkelijkheid er ook niet toe doet.

Loskoppelen van het script

Puur Geluk Leven is in onze ervaring, je loskoppelen van het script (het geprogrammeerde brein) en leven vanuit het Hart. Hierdoor breng jij tegelijkertijd jouw eigen hartfrequentie in dit script c.q. hologram. Dit betekent dat het geprogrammeerde brein, werkend als een computer, een commando nodig heeft om de Hartfrequentie toe te laten.
Het is ieders Hartfrequentie die het bestaande script fragmenteert tot stof en het Hartsveld laat stralen tot een onbreekbare Eenheid waarin een terugkeer plaatsvindt naar onze Oorspronkelijke Realiteit en de Oorspronkelijke Aarde. Dat is in onze ogen bijdragen aan het herstel van de planeet Aarde in al zijn aspecten.
Ten slotte is dat waarom WIJ allen hier Aan-Wezig Zijn. Telkens in elke situatie ons Autonome Bewustzijn als Oorspronkelijke Mens terug claimen en onze Hartfrequentie in deze realiteit (script/hologram) brengen. Kortom, actief bijdragen aan het Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens.

Bijpassende playshop: Loskoppelen van het Script

Jolande en Niek
7 Mei 2020, update 10 Oktober 2020
Terug naar de inhoud